Yogaferie i Grækenland

Yogaferie i Grækenland


When?

Start time: Thursday 07:00 (23 August)
End time: Thursday 17:00 (30 August)

About

Forlæng sommeren med en rejse tilbage til dig selv...

På den græske ø Lesbos findes et lille stykke af paradis, byen Molivos, hvor du har mulighed for at fordybe dig i den dynamiske og meditative yogaform TriYoga.

Du modtager 4 timers daglig yogaundervisning der afspænder og styrker kroppen, frigiver ny energi og skærper dit nærvær. Yogaen tilpasses din krop, så om du er erfaren inden for yoga eller aldrig har prøvet det før er underordnet.

Kursustidspunkt: torsdag d. 23. august - 30. august, 2018

Rammerne
Du bor på et af de hyggelige familiedrevne hoteller i Molivos. 2 gange dagligt mødes vi i Yogahall og laver TriYoga – resten af tiden har du fri til at være sammen med din familie, eller hvis du rejser alene – slappe af, bade i havet, læse bøger, nyde den hyggelige stemning i byen, eller tage på udflugt fx til de varme helsebringende kilder og få massage lidt udenfor byen.

Om TriYoga
TriYoga er en dynamisk og meditativ yogaform der ofte beskrives som “meditation in action”. Den arbejder dybt med hele kroppen og efterlader krop og sind renset og med fornyet energi. Du samarbejder med kroppen gennem flydende, kontrollerede bevægelser i takt til dyb vejrtrækning – derved løsnes op for spændinger, kroppens kernemuskulatur trænes og du frigiver ny energi. TriYoga inviterer til nærvær og gør dig mere levende – den fører til flow – i kroppen, sindet og i livet. (Læs mere på www.triyoga.com)
Om Byen
Molivos er en charmerende græsk perle, som takket være et forbud mod højhusbyggeri, har bevaret sin autenticitet og sluppet udenom den grad af turisme som andre græske øer lider under. Byen emmer af atmosfære og charme med de mange snørklede gader, der snor sig fra den gamle borg på toppen af byen ned til havnen den ene side og stranden på den anden. På de mange restauranter i byen kan du nyde lækre græske specialiteter til meget rimelige priser, og lige udenfor byen findes sandstrande, hemmelige badebugter og varme kilder, der er et besøg værd. Det er ganske enkelt umuligt ikke at forelske sig og vende tilbage til Molivos igen og igen…

Underviser

Katrine Ingelhardt
Uddannet sangpædagog og yogalærer og underviser til dagligt i sang, stemmetræning og yoga. Uddannet fra TriYoga Internationals i 2010, uddannet i Chandra og Hot Yoga hos Sattva Yoga i København og med diverse yogakurser fra USA, Tyskland og Indien i bagagen. 7 års yogaundervisererfaring og altid på jagt efter ny viden og inspiration.

Katrines undervisning er kendetegnet ved en særlig ro og hjertevarme, som hænger ved længe efter du har forladt lokalet. Du kan forvente en dybdegående, detaljerorienteret guidening med fokus på allignment og med helt nye kropslige aha-oplevelser. (Se mere på www.ingelhardt.dk)

Yogatider
Mandag til lørdag: Kl 9-11 og 17-19. (Torsdag er hviledag til udflugter og restitution)

Kursuspris TriYoga
2500 kr.
Tilmelding eller spørgsmål til katrineingelhardt@gmail.com.

Rejsen
Rejsen booker du selv hos Spies (www.spies.dk) Jeg kender byen rigtig godt og hjælper dig gerne med at finde det rette hotel. Søg på destination Molivos med afg. torsdag d. 23. august og vælg en pakkerejse (1 person fra 3500 kr) eller køb flybillet gennem Spies og privat indkvartering på det hyggelige lejlighedshotel “The School Mistress” 7 min gang fra Yoga-Hall (http://www.mythical-mithymna.com/) Priser for delt dobbeltværelse i en uge 900 kr. Enkeltværelse 1300 kr.

Udtalelse fra tidligere kursist:

"Som altid gav en uges ophold i Molivos med Triyoga mig nye dimensioner i min forståelse af og praksis i Triyoga.
I sommers mødte jeg Katrine for første gang, og hendes undervisning er dyb og elegant på samme tid.
Katrines formidling er båret af ro, indsigt og nærvær – og med en skøn blid sans for detaljer. Det gav mig helt nye oplevelser med øvelser som jeg “kendte” og et meningsfuldt afsæt til at lære nyt.
Alt sammen i flow. Og med en skøn energi.
Også udenfor yoga-rummet er Katrine dyb og elegant – i sin forståelse af og omgang med deltagerne på holdet.
En dejlig helhedsoplevelse at være sammen med Katrine i Molivos. "

Anne Windfeldt
coach og healerUpcoming events at Mólivos, Greece

Initiation to REIKI 1

Initiation to REIKI 1

Friday 10:00 (04 May)
Mólivos, Greece, Mólivos

שבוע ציור באי יווני, לסבוס
Art

שבוע ציור באי יווני, לסבוס

Thursday 10:00 (17 May)
Mólivos, Greece, Mólivos

Intuitive painting and yoga

Intuitive painting and yoga

Wednesday 18:00 (27 June)
Mólivos, Greece, Mólivos