Yoga in Greece 2017

Yoga in Greece 2017


When?

Start time: Monday 09:00 (18 September)
End time: Monday 16:00 (25 September)
Other

About

For English information please contact us at, info@hellasagenten.se

Yogaklasser varvat med egen tid
Fyll på med energi och boosta dig i varma härliga Grekland. Resan erbjuder en mycket avslappnad stämning och man kan göra precis så mycket eller så lite som man själv vill utan några som helst krav på prestation. Hit kommer man för att slappna av och verkligen bara ta det lugnt och njuta av sol, värme och yoga. Vi åker på en tidpunkt då turistsäsongen är låg och det är lugnt i området och sparsamt med butiker och myller.

Innehåll
Under veckan erbjuds det två yogaklasser per dag (med undantag av utflyktsdag). Vi yogar morgon och eftermiddag och däremellan tar vi en promenad eller njuter i solen vid poolkanten. Vi kommer att jobba med rörlighet, styrka och balans. Allt med andetaget i fokus. Andetaget ger oss energi, får oss att slappna av, släppa spänningar och vara i nuet. Andetaget styr yogarörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare kan du göra dina rörelser. Inga förkunskaper krävs, du kan komma som ren nybörjare och van yogi. Ni får med våra erfarna Grekiska instruktörer prova på ett antal olika former av yoga. Schema för veckan hittar du här.

Några dagar håller vi föreläsningar. Ämnen vi kommer att ta upp är andningen och effekter av att nyttja rätt andning i vår vardag, stress, mental träning och positivt tänkande. Hur kosten påverkar vårt välmående och vad vi behöver för att få balans i livet. Läs mer om yogans effekter.

Yogainstruktör
Vår lokala yogainstruktör i Grekland har sin studio i Katerini, en större ort strax intill Olympiaki Akti. De kommer till oss för att ha yoga på stranden, i naturen, vid poolen – vart beror på väder och vind. Men vi kommer också att besöka dem i deras studio.

Mer information finns på vår hemsida;http://hellasagenten.se/temaresor/yogaresa/index.htmlUpcoming events at Olympiakí Aktí, Greece

Boot Camp Greece 2017
Health

Boot Camp Greece 2017

Monday 09:00 (18 September)
Olympiakí Aktí, Greece, Olympiakí Aktí