Ταχύρυθμα σεμινάρια εκμάθησης εναέριων ακροβατικών π

Ταχύρυθμα σεμινάρια εκμάθησης εναέριων ακροβατικών πανιών


When?

Start time: Tuesday 10:30 (20 March)
End time: Tuesday 13:00 (29 May)

Where?

Corefusion studio
Πατρων 4, Thessaloníki

About

Ταχύρυθμα σεμινάρια εκμάθησης εναέριων ακροβατικών πανιών για χορευτές και ηθοποιούς
Διάρκεια σεμιναρίου: 10 εβδομάδες μαθημάτων, συν μια έξτρα εβδομάδα ξεκούρασης κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: μάθημα κάθε Τρίτη, 10.30-13.00 και ελεύθερη πρακτική κάθε Πέμπτη, 11.30-13.00.

Σε ποιους απευθύνεται: σε χορευτές και ηθοποιούς με καλή φυσική κατάσταση, που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητες - επαγγελματικά τους προσόντα, μαθαίνοντας τα μυστικά της εναέριας τέχνης σε ένα ταχύρυθμο τμήμα και να αποκτήσουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Τι θα διδαχτείτε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου:
α) Διαφορετικούς τρόπους για να σκαρφαλώνετε στα εναέρια ακροβατικά πανιά
β) Εναέρια κόλπα και φιγούρες
γ) Εντυπωσιακές και ασφαλείς πτώσεις
δ) Μια χορογραφία με βάση τις κινήσεις που θα έχουμε μάθει

Κάθε μάθημα θα περιλαμβάνει ζέσταμα, ενδυνάμωση των μυικών ομάδων που χρησιμοποιούμε κυρίως στο πανί, εκμάθηση τεχνικής και αποθεραπεία.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εσάς, εάν:
=> Θέλετε να αποκτήσετε μια σφαιρική και εμπεριστατωμένη γνώση των ακροβατικών πανιών, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

=> Εάν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στα επαγγελματικά σας προσόντα τα εναέρια ακροβατικά σε πανί, καθώς παρέχεται βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

=> Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα ομοιογενές τμήμα με σταθερό και συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, το οποίο θα ακολουθεί τον προγραμματισμένο ρυθμό διδασκαλίας και θα καλύπτει μια συγκεκριμένη ύλη στο χρονικό διάστημα που θα έχει καθοριστεί, επιτρέποντάς σας να ενταχθείτε στη συνέχεια σε πιο προχωρημένο τμήμα.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα (ο χώρος διαθέτει 6 πανιά και δουλεύουμε σε ζευγάρια)
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου: 6 άτομα
Συνολικές ώρες διδασκαλίας: 25
συνολικές ώρες ελεύθερης πρακτικής: 15
Κόστος συμμετοχής: 250 ευρώ συν ΦΠΑ, πληρωτέο πριν την έναρξη του σεμιναρίου

Διδάσκοντες:

Η Λουσιοπούλου Χάρις είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης {T.E.Φ.Α.Α }, του Κέντρου θεατρικής έρευνας Θεσσαλονίκης {Κ.Ε.Θ.Ε.Θ} και του Δημοτικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Από το 2000 ασχολήθηκε συστηματικά με το σύγχρονο χορό, το θέατρο και το σωματικό θέατρο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Release Techniques, Conservatoire de Lille (France), Conservatorio Superior de Danza (Madrid), Fitness Ballet Pineapple Studios (London).
Έχει εξειδικευτεί ως personal trainer καθώς και στην αποκατάσταση μέσω της μεθόδου Pilates (Kinesiology & Anatomy) σε προγράμματα mat και reformer, Stott Pilates, Laban Contemporary Dance School (London), Human Studio (Θεσσαλονίκη) και με δασκάλους Lynne Robinson, Carita Lesche, Alex Coleman, Alice Mc Cann, Alan Herdman, Anne Marie Newland, Αθανασία Ζουρλαδάνη, Γιάννα Κατσαγιώργη.
Η αγάπη της για τον χορό και την εναέρια ακροβατική την ωθεί στην ενασχόληση της με αυτή. Το 2010 πιστοποιείται ως Pole Fitness Instructor από την Pole People (London Pole Dance Fitness Company), ενώ παρακολουθεί και εκπαιδεύεται με σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με δασκάλους όπως Evgeny Greshilov, Sergia Luis Anderson, Anastasia Skukhtorova, Anna Gavrilova, Maria Jose Gomez, Maddie Sparkle, Jai Simeone Gabriel Tramullas.
Στο εναέριο ακροβατικό πανί ξεκινάει ως αυτοδίδακτη ενώ στην πορεία εξειδικεύεται σε αυτό παρακολουθώντας σεμιναριακούς κύκλους και ιδιαίτερα μαθήματα σε σχολές Circus Space (London), Katakomben (Center of performing arts, Berlin). Σήμερα μετράει αρκετές συμμετοχές ως performer σε θέατρο και σε event με πιο πρόσφατη συμμετοχή στην όπερα Aida του Giuseppe Verdi, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Με 12ετή πλέον εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό ως fitness instructor και performer, σήμερα είναι ιδιοκτήτρια του Corefusion Studio όπου διδάσκει και προπονεί σε προγράμματα Pilates, circuit-cardio, ευλυγισίας, εναέριου ακροβατικoύ πανιού & Performing.

Η Στέλλα Τζίρτη ξεκίνησε την πορεία της με σπουδές στην Αστροφυσική, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε μαθήματα αργεντίνικου tango και pole dancing. Η τυχαία συνάντησή της με τα εναέρια ακροβατικά, και ιδιαίτερα με τα πανιά, κατέληξε να είναι καταλυτική. 'Ετσι, αποφάσισε να σταματήσει τις προηγούμενες ασχολίες της και να αφοσιωθεί σε αυτά. Παρακολούθησε για μερικά χρόνια μαθήματα με καταξιωμένους δασκάλους του χώρου στη Θεσσαλονίκη, ενώ ταυτόχρονα είχε την τύχη να έχει δίπλα της ικανότατους προπονητές στην ενόργανη και την ακροβατική. Στην πορεία συνάντησε το μπαλέτο και το σύγχρονο χορό, σε μια προσπάθεια να εξελίξει την εναέρια κίνηση. Όσον αφορά στα πανιά, ακολουθώντας κατευθύνσεις που επικρατούν στο εξωτερικό, αλλά και τη δική της τάση για βαθύτερη κατανόηση της τεχνικής, εξερευνεί συνδυασμούς κίνησης, μεταβάσεις και κόλπα που ξεφεύγουν από τα πλαίσια του καθιερωμένου και δεν ακολουθούν καλούπια. Σημαντική προς την κατεύθυνση αυτή υπήρξε η επιρροή δασκάλων από το εξωτερικό (Sarah Bebe Holmes, Will Davis, Rebecca Rennison, Yam Doyev), οι οποίοι τελικά καθόρισαν την εναέρια τεχνική της. Επιπλέον, η επαφή της με την προπόνηση με straps, την έκανε ένθερμη υποστηρίκτρια της προπόνησης δύναμης! Η Στέλλα είναι μέλος της ομάδας kirko και συνεργάτης του corefusion studio, ενώ πρόσφατα συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό International Pole and Aerial Tournament (Nottingham 2018), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Advanced Silks.

Πρόσφατες δουλειές της μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους:
https://www.youtube.com/watch?v=qbu3uX9LgQo
https://www.youtube.com/watch?v=qdTZzuBkZu8
https://www.youtube.com/watch?v=B1Dl1FleBqA
και στο λογαριασμό https://www.instagram.com/stella_tzirti/Events around Corefusion studio

Η Σοφία Μάνου & η ΣΟΝΕ ''Αγκαλιά'' για τα παιδιά με αναπηρ
1100 m »

Η Σοφία Μάνου & η ΣΟΝΕ ''Αγκαλιά'' για τα παιδιά με αναπηρία

Friday 20:00 (25 May)
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Thessaloníki

Η Τέχνη στους Δρόμους του Χορού
1100 m »

Η Τέχνη στους Δρόμους του Χορού

Saturday 19:00 (02 June)
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Thessaloníki

Η Οξεία Νεφρική Βλάβη στην ΜΕΘ
1400 m »

Η Οξεία Νεφρική Βλάβη στην ΜΕΘ

Friday 12:00 (08 June)
Makedonia Palace Hotel Thessaloniki, Thessaloníki

8ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Εμβιομηχανικής
2.3 km »

8ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Εμβιομηχανικής

Saturday 09:00 (01 September)
ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ., Thessaloníki

Marksmanship Operator Course Level 2
2.2 km »

Marksmanship Operator Course Level 2

Monday 12:00 (16 July)
International Tactical Training Organization, Thessaloníki

Σεμινάριο IASTM Θεσσαλονίκη
2.6 km »

Σεμινάριο IASTM Θεσσαλονίκη

Saturday 09:00 (02 June)
Kinetiks Massage & Bodywork, Thessaloníki