Ταξίδι στη Θηλυκή Δύναμη

Ταξίδι στη Θηλυκή Δύναμη


When?

Start time: Sunday 12:00 (17 December)
End time: Sunday 20:30 (17 December)

Where?

μουλτι
Orfanidoy 8 , 7 floor, Thessaloníki

About

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Μαθητεία στη ροή των Επτά Ενεργειακών Κέντρων
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
12:00 - 20:30

Μία συνάντηση γυναικών, ένας κύκλος προσωπικής δύναμης και εξέλιξης, μέσα από τη ροή των Επτά Ενεργειακών Κέντρων του σώματος. Μία εξερεύνηση του γυναικείου δυναμικού, μέσα από τη ζεστασιά και τη συντροφική ενέργεια του ομαδικού κύκλου.
Η Shakila Ιωάννα Μπράτη, με εμπειρία πάνω από 20 έτη στην εναλλακτική θεραπεία και την καθοδήγηση Κύκλων Γυναικών για την αυτογνωσία, οδηγεί ένα νέο σεμινάριο για την ενσωμάτωση της θηλυκής ενέργειας και την ενδυνάμωση όλου του συστήματος, από την αρχή.

Εξερεύνησε την πηγή της θηλυκής σου ενέργειας, ξεκινώντας από τη Μητέρα Γη και το πρώτο Κέντρο, φτάνοντας στο Πνεύμα και το Κέντρου της Κεφαλής.
Χτίσε από το έδαφος προς τα πάνω, το νέο σου εαυτό από την αρχή, ως έναν Ιερό Ναό Φωτός!
Δώσε στον εαυτό σου τα φτερά που χρειάζεται για να φτάσει ψηλά
Διώξε φραγμούς και εμπόδια που σε κρατούν χαμηλά
Μάθε να τον αγαπάς να τον συγχωρείς να τον αγκαλιάζεις ολοκληρωτικά

Μέσα από το σεμινάριο θα γνωρίσεις τα μυστικά, που θα σε βοηθήσουν με κατανόηση να αποκαταστήσεις την αρμονική ροή της ενέργειάς σου
Η ευτυχία βρίσκεται στα χέρια σου

Διάρθρωση Σεμιναρίου:

1ο Τσάκρα – Κέντρο Βάσης
Η Μαντάλα της Φύσης: φυσικά υλικά σχηματίζουν μία προσωπική εικόνα για τη γείωση. Η ευλογία της Μητέρας Γης γειώνει μέσα σου την ασφάλεια, τη ζεστασιά και τη σύνδεση με τον υλικό κόσμο.

2ο Τσάκρα – Κέντρο Ιερού
Ταξίδι στη Μήτρα: η εξερεύνηση της προσωπικής σου θηλυκής δύναμης, μέσα από το Κέντρο της δημιουργίας και της απόλαυσης. Τι έχει ανάγκη το εσωτερικό σου θηλυκό, ώστε να αναδυθεί, να εκφραστεί και να απολαύσει τη ζωή με πάθος;
Κατασκευή Mandala Μήτρας

3ο Τσάκρα – Κέντρο Ηλιακού Πλέγματος
Το Ηλιακό Πλέγμα κρατά το θυμό και την ένταση της καθημερινότητας. Μην αφήνεις αυτή την ένταση να σε ορίζει – είσαι τόσα πολλά παραπάνω από αυτό! Απελευθερώνουμε το θυμό και απαλλασσόμαστε από το βάρος του μέσα από ασκήσεις του Dynamic Meditation, αντικαθιστώντας τον με σεβασμό και αυτοπεποίθηση.

4ο Τσάκρα – Κέντρο Καρδιάς
Ο καθρέφτης μας κρύβει έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από μία απλή αντανάκλαση. Αν αποδεχθείς το πόσα βλέπεις στον καθρέφτη με μάτι επικριτικό, θα μπορέσεις να κατανοήσεις πως η σκληρότητα αυτή είναι επίπλαστη. Καιρός οι δηλώσεις να αλλάξουν και να γεμίσουν από αγάπη. Η δύναμη του κύκλου θα επιτρέψει την επαφή από καρδιά σε καρδιά!

5ο Τσάκρα – Κέντρο Λαιμού
Το «ξύλο που μιλάει» είναι μία αρχαία παραδοσιακή τεχνική των Σαμάνων για την κατανόηση της έννοιας του «Ακούω» και του «Εκφράζομαι» με σεβασμό απέναντι στους άλλους και τον Εαυτό μου. Όταν μάθεις να ακούς και να ακούγεσαι χωρίς φόβο και αμφιβολία, η έκφραση ανθίζει και τα ταλέντα σου αναδύονται χωρίς εμπόδια.
Κατασκευή "Ξύλου που Μιλάει"

6ο Τσάκρα – Κέντρο Τρίτου Ματιού
Ποιο είναι το όραμά σου; Ποια είναι τα όνειρα που μπορούν να γεμίσουν τη ζωή σου και να σε κινητοποιήσουν να φτάσεις ακόμη πιο πέρα; Ανακάλυψέ τα μέσα σου και φτιάξε το δικό σου, προσωπικό «Κουτί ονείρων», ώστε να σε συντροφεύουν πάντοτε οι ενέργειες της δικής σου ονειρικής πραγματικότητας, ώσπου να γίνουν όλα αλήθεια.
Κατασκευή "Κουτιού Ονείρων"

7ο Τσάκρα – Κέντρο Κεφαλής
Ο Διαλογισμός και η φωνοποίηση επιτρέπουν στις ενέργειες του Σύμπαντος να μεταφερθούν στο σύστημά μας, ενώνοντάς μας με την κοσμική θεραπευτική ενέργεια. Το δικό σου στέμμα του Πνεύματος περιμένει τη στιγμή που θα του επιτρέψεις να πραγματοποιηθεί στο υλικό επίπεδο, κρατώντας σε συνδεδεμένη με το Ανώτερο Φως και την εν δυνάμει ύπαρξή σου ως θεϊκό του πλάσμα.
Κατασκευή "Στέμματος Ανώτερου Εαυτού"

Διάρκεια σεμιναρίου: 7 ώρες
2 διαλείμματα με ελαφρύ γεύμα
Εγχειρίδιο των 7 ενεργειακών κέντρων
Το κόστος συμμετοχής είναι 120 ευρώ
Ενημερωθείτε για τις προσφορές και δηλώστε τη
συμμετοχή σας στο 2310522554

**Με τη συμμετοχή στο σεμινάριο παίρνετε ως ΔΩΡΑ τις κατασκευές σας:**
Mandala της Μήτρας
Ξύλο που Μιλάει
Κουτί Ονείρων
Στέμμα Ανώτερου Εαυτού
Έντυπο Τετράδιο με σημειώσεις του Σεμιναρίου

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν ένα φυσικό ξύλο (κλαδί) σε μέγεθος που μπορούν να μεταφέρουν, όπως και υλικά από τη φύση (φύλλα, καρποί, λουλούδια, πέτρες).
Είναι καλό να φοράτε άνετα ρούχα, που επιτρέπουν κίνηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2310522554 ή στο μουλτι Ορφανίδου 8, 7ος όροφος, Θεσσαλονίκη
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

H Shakila Ιωάννα Μπράτη είναι ολιστική ενεργειακή θεραπεύτρια, με εμπειρία στο χώρο πάνω από 20 έτη. Η ειδίκευσή της - και μεγάλη της αγάπη - είναι στον τομέα της μαγείας των ορυκτών και της Κρυσταλλοθεραπείας. Μέσα από μακρά εκπαίδευση στις τεχνικές του Σαμανισμού, στο Βελονισμό, την Αρωματοθεραπεία και τη Βοτανοθεραπεία, οδηγήθηκε σε θεραπευτικό έργο πολλών ειδών, όπως και στη σύνθεση του Κρυσταλλικού Βελονισμού, μίας πρωτοποριακής μεθόδου ολιστικής θεραπείας.
Κύριο έργο της, αποτελεί η σύνθεση Κύκλων Γυναικών, για την αυτογνωσία και θεραπεία του θηλυκού και την αναζήτηση της Ιερής Θηλυκής ενέργειας. Η επαφή της με διεθνή ιερατεία της Θεάς, όπως και τα ταξίδια της σε διάφορες χώρες του κόσμου, προάγουν την επαφή με τη θηλυκή ενέργεια και τη Θεά. Ο Κύκλος Γυναικών Blossoming Goddess ανοίγει κάθε χρόνο την αγκαλιά του σε πλήθος γυναίκες, που αναζητούν την εναρμόνιση με την ενέργεια και τη δύναμή τους.
Έχει διοργανώσει τα Φεστιβάλ της Θεάς που Ανθίζει στην Αθήνα, με προσωπικότητες από την Ελλάδα και τον Κόσμο, για την ανύψωση της συνείδησης, τη δύναμη της γυναίκας, την ενότητα, τη διαφορετικότητα και την εναλλακτική θεραπεία στη ζωή μας.
Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει τον οδηγό γνώσης των ορυκτών "Κρύσταλλοι: οι Δάσκαλοι του Φωτός" και το θεραπευτικό εγχειρίδιο "Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά".
Η Shakila συνεχίζει να μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία της μέσα από πλήθος εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, Retreat, όπως και τη μόνιμη αρθρογραφία της στο προσωπικό της ιστότοπο shakila.grEvents around μουλτι

Τεχνικές Θεάτρου και Eπικοινωνιακά Σήματα

Τεχνικές Θεάτρου και Eπικοινωνιακά Σήματα

Monday 18:30 (11 December)
Κήπος Σεμινάρια, Thessaloníki

4 Ήμερη Εκδρομή στο Bansko !
50 m »

4 Ήμερη Εκδρομή στο Bansko !

Friday 09:00 (15 December)
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Thessaloníki

Νέο δωρεάν σεμινάριο με θέμα:'Εισαγωγή στις Βασικές Αρ
100 m »

Νέο δωρεάν σεμινάριο με θέμα:"Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές Haccp"

Thursday 19:00 (14 December)
Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, Thessaloníki

Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών
100 m »

Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών του ERC

Wednesday 16:30 (13 December)
Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, Thessaloníki

Οι ετεροτοπίες του πιάνου στα ανατολικά επιστημονικό &
100 m »

Οι ετεροτοπίες του πιάνου στα ανατολικά επιστημονικό & καλλιτεχν

Monday 11:00 (11 December)
Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης/State Conservatory Thessaloniki, Thessaloníki

Rock 'n' Roll - Rockabilly ! THU 14.12 | Dastart allday Rock Bar
100 m »

Rock 'n' Roll - Rockabilly ! THU 14.12 | Dastart allday Rock Bar

Thursday 22:00 (14 December)
Dastart allday Rock Bar, Thessaloníki

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Dance
150 m »

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Saturday 20:00 (16 December)
Πούλκας Hill - Αίθουσες Δεξιώσεων, Thessaloníki