Tantrisk livsvisdom - ferie og kurs på Sifnos

Tantrisk livsvisdom - ferie og kurs på Sifnos


When?

Start time: Thursday 18:00 (24 May)
End time: Wednesday 21:00 (06 June)

About

På en nydelig strand på den vakre øya Sifnos inviteres du til et vakkert ferie- og kursopphold der du får en kjærlighetsfylt introduksjon til hva tantra kan være for deg i din hverdag, på jobb og i dine nære relasjoner.

Du blir kjent med den erotiske livskraften, den emosjonelle friheten, den skapende livsutfoldelsen, den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten – i deg.

OM RETREATLEDEREN:

Retreatleder er Shalini Lisbeth Lind, leder av InnerLife Tantrisk Visdom. Hun har gjennom en årrekke undervist i indre arbeid, energier og selvutvikling. På sin svært inspirerende og kunnskapsrike måte vil hun undervise i «Kjærlighetens 4 portaler», som i tantra handler om å trene på tilstedeværelse gjennom de fire nytelser. Kjærlighetens 4 portaler er opplevelsen av livets skjønnhet i nuet. Det er kroppens evne til sanselighet – å lytte, smake, lukte, se og høre med glede. Det er nærhet og intimitet i de daglige opplevelser og menneskemøter, og det er den vare og følsomme erotiske livskraften, som forandrer måten vi opplever vår seksuelle energi. Det høres enkelt ut, men å ta seg selv så alvorlig at vi virkelig tar livet til oss, det er det få som gjør i vår tid.

Shalini har en helt egen unik evne til å skape trygge rammer gruppen. Dette vil hjelpe deg til å åpne for en dypere relasjon til deg selv, til andre mennesker og til naturen rundt deg. Hun lærer deg fordypningsøvelser som utfordrer deg til å finne nøkkelen til din sanne femininitet og maskulinitet –for på tantrisk vis å åpne deg for livets kjærlige visdom. Noen øvelser gjøres individuelt, andre øvelser foregår parvis eller i mindre grupper.

*******************************

HVA ER TANTRA:
InnerLifetantra bygger på kunnskap om menneskets energifelt (auraen) og hvordan det danner et intimt kjærlighetsforhold mellom din fysiske og ikke-fysiske virkelighet. Shalini veileder deg inn på den tantriske visdomsvei med dens vakre, grensesprengende og forløsende innsikter. Hun tar deg med inn i skapende prosesser i form av billedlige historier, drømmer og symboler.

Målet med tantra er å utikle det verdige menneske som deler sin nytelse, glede og visdom i solidaritet med alt levende liv på jorden
- Tantra frembringer den ekte livsgleden, som prestasjon, stress og manglende tilstedeværelse tar ifra deg
- Tantra er aktiv kjærlighet fra de helt store opplevelser og ned til livets minste detaljer
- Tantra er kjærlig visdom, å gjenfinne livets magi
- Tantra omskaper seksualiteten til et rom fylt av følsomhet, skjønnhet og verdighet

********************************

HVEM PASSER RETREATEN FOR?

Kurset er ikke et psykisk helsetilbud, men handler om tantra som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk eller spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanse. Du trenger å sette pris på å bli kjent med nye mennesker og kunne åpne deg og speile deg i medmennesker som i utgangspunktet er fremmed for deg. Det kan kjennes utfordrende for enhver, men her får gruppen hjelp fra Shalini og Øivinns naturlige og likeverdige måte å omgås mennesker.

Denne retreaten passer for deg som….

- ønsker å bli kjent med din erotiske livskraft, din emosjonelle frihet, din skapende livsutfoldelse, din gode sårbarhet og din sensuelle kjærlighet.
- ønsker å vekke din feminine intelligens og indre maskulinitet på en vakker måte
- ønsker å komme i kontakt med din erotiske livskraft, din emosjonelle frihet og din skapende livsutfoldelse
- ønsker å komme i kontakt med den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten

Gruppen vil bestå av deltagere som har erfaring med InnerLife-tantra og mange som oppsøker denne visdommen for første gang. Dette er positivt for gruppen da nye deltagere bringer inn nye spørsmål og horisonter, mens de som har erfaring kan bringe de nye med når det gjelder forståelsen av den treningen vi lærer å praktisere. I et likeverdig og varmt fellesskap er det den beste måten å være sammen på - i fordypning av livets visdom.

Les mer om retreaten (pris, overnatting, transport osv.) på Inner & Outer Journeys hjemmesider her:
https://www.ioj.no/tantrisk_livsvisdom_ferie_og_kurs_pa_Sifnos

Vi ønsker deg varmt velkommen til denne hjerteåpnende retreaten!Upcoming events at Sifnos Island

Immersive Jivamukti Yoga Retreat - Sifnos, Greece

Immersive Jivamukti Yoga Retreat - Sifnos, Greece

Saturday 09:00 (02 June)
Sifnos Island, Apollonía

Vacanza Yoga a Sifnos-Cicladi

Vacanza Yoga a Sifnos-Cicladi

Sunday 12:00 (09 September)
Sifnos Island, Apollonía