Spirituel rejse med kursus i 'A Course in Miracles' til Patmos

Spirituel rejse med kursus i "A Course in Miracles" til Patmos


When?

Start time: Saturday 14:00 (09 September)
End time: Friday 17:00 (22 September)
Health

About

Vi rejser til den smukke, hellige græske ø Patmos. Vi ankommer først i september, hvor der nu ikke er så mange turister længere, alt emmer af fred og idyl. Det er på denne ø, Apostlen Johannes kanaliserede "Johannes Åbenbaringen" i år 95 e kr. Jeg har afholdt kurser her på øen i mange gange i "Et kursus i Mirakler", og det er et velfungerende, ideelt sted, for fred og fordybelse. Her kan du få en lære- og oplevelsesrig ferie, helt ud over det sædvanlige, her er en meget befordrende og høj energi. Hvis du også er spirituelt interesseret, vil denne oplevelse helt sikkert være noget for dig.

Vi vil udforske den smukke ø og besøge det imponerende Johannes kloster, hvor der stadig lever ca. 25 munke og hjælpere hele året. Klostret er fra år 1088, det rejser sig som en eventyrborg omringet af kerlende, beskyttende murer. Vi besøger den lille, vidunderlige grotten, hvor Johannes modtog sin åbenbaring. Johannes Grotten på Patmos er en af verdens åbnings-porte, og vi mediterer og forbinder os til energien, som er her. Patmos kaldes for Agæer havets det lille Jerusalem. Patmos har status som, Unesco Heritage Center og er et helt enestående sted. Der findes omkring 450 kirker, små kapeller og klostre på øen.
På rejsen vil der være rig mulighed for vandreture af og til, hvis du har lyst til det. Øen er en naturperle, som overalt oser af idyl og har en vidunderlig, fredfyldt stemning og atmosfære, himlen er åben på Patmos. Hvert år kommer pilgrimme til Patmos, men få oplever at bo her og falde til ro og, det er netop dette, vi ønsker at gøre på denne rejse.

Kurset "A Course in Miracles" er Spirituel Helbredelse af Sindet:
På kurset vil der være aspekter af en Kursus-Retræte med stilhed og fordybelse hver dag. Vi deler, og Jeg underviser ud fra et fælles ønske om at gå hjertets vej. Når vi gør os villige til at afvikle frygten i os og sige ja til Kærlighed, Helbredes sindet. Det er ikke muligt at afvikle mørket ved at kæmpe og slås med os selv og andre, men det er i den grad muligt ved at tænde lyset i os selv.

Der vil være undervisning i Meditation og selv / Tilgivelse i en tryg og accepterende atmosfære, morgen og aften. Midt på dagen, i den varme tid, holder fri "vi fri leg" og nyder livet. Du får ind imellem en lille opgave med til fordybelse. I fritiden vil vi bade og dase, på skønne små sandstrande og spise dejlige, solmodne tomater, græsk salat og hjemmelavede specialiteter, på de små lokale tavernaer. Friske råvarer kombineret med kærlighed, for her laver man god mad. Vi vil gå på vandre-opdagelse på gedde stierne, i bjergene og udforsker og oplever sjove og spændende steder på øen. Patmos har det hele, der er dejlige hyggelige forretninger og cafeliv, når man trænger til det. Vi samles igen hen på eftermiddagen og arbejde videre. Du får selvfølgelig støtte og vejledning undervejs.
Vi praktiserer Fordybelse, Sindsro og øvelser, og lærer at omsætter det til vort daglige liv og virke. De gennemgående temaer er: “Integritet og Tilgivelse” - og “Hvordan skaber jeg det liv, som jeg ønsker mig i Kærlighed”. Vi observerer og undersøger sindet og lærer, hvordan vi afvikler ego-sindets, og siger ja til at åbne os til den Ny Tids energi, og til det liv hvor vi lever mere i tråd med os selv og med højere bevidsthed. Målet er en direkte forbindelse, til Fred - Lys og Kærlighed.
Vi spiser sammen hver dag, hvis du ønsker det, og vi laver mad sammen af og til hjemme i køkkenet på hotel Sunset af friske råvarer.

Vi holder en lille aftensamling, når der er behov for det. Der er fridage og masser af sjove og dejlige oplevelser undervejs. Du har mulighed for at deltage i det græske ø-liv, hvis du har lyst, og du vil sikkert føle dig som en del af øen. Patmoerne er meget gæstfrie.

Vi vil på gruppen arbejde med bl. a. følgende emner:
Integritet: Lær at bevarer dig selv og dit personlige og private rum.
At blive tryg ved dig selv og i din egen krop.
Hvad vil du gerne opnår, og hvad vil du gerne undgå ?
Hvad vil du gerne have mere af ? Hvad vil du gerne have mindre af ?
At lærer at bruge dit Solar Plexus bevidst, det er det, der kaldes mavefornemmelse i praksis. Vi træner og praktiserer øvelser.
Hvad er en gradient ? Forestil dig en trappe op til første sal, den har mange trin / gradienter. Se og forstå livet på en gradient.
Hvordan opnår jeg mere Selvværd, Selvtillid og Fællesskab ?
Forvandling af frygt til tryghed og kærlighed.
Den Healende samtale og aktiv lytning er vejen.
Tryghed i dig selv, i rummet og tryghed i relation til andre mennesker. Man skal kunne rumme sig selv, før man kan håndtere at møde og rumme andre mennesker.
Hvordan påvirker mine beklagelser mit liv ?
Hvordan påvirker den måde, jeg tænker på, mit liv ?
Meditation og selv / Tilgivelse hjælper dig til at rense og skabe dit eget, indre rum af Fred, der skaber mulighed for at blive en kanal for fred.
Ønsker du at indgå i en gruppe og at skabe et befordrende og enheds skabende fællesskab og lade dine højeste kvaliteter råde ?
Vi hjælper hinanden og samarbejder om at komme dybere og videre.
Hvordan erkender / oplever jeg forbindelse til The Holy Spirit - Helligånden ?

Læs mere her:
http://www.munonne.dk/pk---patmos---september-2017.html

OBS: tilmelding skal ske via Munonnes hjemmeside... Men angiv gerne her om du deltager el. måske deltager. Således kan du komme i kontakt med andre der skal med på samme tur... :-)