Sjælsro på Samos, Grækenland

Sjælsro på Samos, Grækenland


When?

Start time: Saturday 13:00 (26 August)
End time: Saturday 16:00 (02 September)
Health

About

Oplev 8 dage med Sjælsro på Samos hvor selvudvikling, kreativitet, stilhed og livsglæde går hånd i hånd på denne tur, hvor hovedformålet er, at give dig en fantastisk rejse ud og hjem i dig selv samtidig.

Vi var dernede med 18 deltagere i 2015, det var en fantastisk oplevelse og derfor gentager vi succesen så også DU kan få muligheden.

Helle Nemborg daglig leder af Sjælsro Skolerne står bag denne rejse, og du vil I løbet af denne uge opleve at komme nærmere Glæden og Kærligheden til dig selv og Livet.

Med redskaber fra Kunstterapien, Psykoterapien, Mindfulness Filosofien og Yoga Filosofien guider Helle dig stille og kærligt nærmere din egen Sjælsro.

Vi bor på et dejligt familiedrevet hotel, et idyllisk og smukt sted vi har fundet på Samos – og vi skal selvfølgelig også udforske nærområdet og shoppe lidt.
Alt det bliver der plads til på de 8 dage vi er væk.

September en den perfekte måned at rejse til Samos i, da det er behageligt varmt og ikke vælter med turister i perioden.

Karlovasi
Karlovassi er en af Samos' største byer og ligger smukt i den nordvestlige del af øen. I denne dejlige by er der meget at gøre. Om vinteren er der mange studerende, og om sommerenforvandles Karlovassi til en mere rolig oase med det lokale folkeliv i fokus.

Anema Hotel ligger i Karlovassi. Det er sidste by på vejen, der ender kort efter, og ikke fortsætter rundt om øen. Det betyder, at der er mulighed for gåture og for at nyde naturen herefter. Det er en autentisk græsk by og er ikke turistpræget.

Læs mere her:
http://www.munonne.dk/hn---samos-sep-2017.html

OBS: tilmelding skal ske via Munonnes hjemmeside... Men angiv gerne her om du deltager el. måske deltager. Således kan du komme i kontakt med andre der skal med på samme tur... :-)