Σεμινάριο Εκπαιδευτών Βρεφικού Μασάζ - Αθήνα 2017

Σεμινάριο Εκπαιδευτών Βρεφικού Μασάζ - Αθήνα 2017


When?

Start time: Thursday 09:00 (30 November)
End time: Sunday 18:00 (03 December)

Where?

Kinosoma
Ευρυτανίας 7, Αμπελόκηποι (στάση μετρό Πανόρμου), Athens
Health

About

Η εκπαίδευση αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία, για επαγγελματίες της περιγεννητικής αγωγής, της μαιευτικής και των θεραπειών, που αναζητούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους αλλά και να διευρύνουν το φάσμα της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Επίσης αφορά όσους επιθυμούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με πρωτεύοντα ρόλο το άγγιγμα και τη στήριξη υγιών σχέσεων γονέων-παιδιών.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, των εργασιών και της πρακτικής εξάσκησης είστε Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Βρεφικού Μασάζ με αναγνώριση από τον Διεθνή Σύνδεσμο Βρεφικού Μασάζ (International Association of Infant Massage) το οποίο και σημαίνει ότι μπορείτε να ασκείτε το επάγγελμα αυτό σε τάξεις γονέων-παιδιών ή ατομικά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πιστοποίηση από τον ΙΑΙΜ εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και διεθνή αναγνώριση.

Η εκπαίδευση είναι τετραήμερη, καθημερινή από τις 09.00 έως τις 18.00 με ένα διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό. Το κόστος περιλαμβάνει το σεμινάριο, την εποπτεία για τις εργασίες και την πρακτική εξάσκηση καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο, φάκελος, εγχειρίδιο χρήσης, λάδι). Υπάρχει εκπτωτική τιμή μέχρι tiw 11 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες - εγγραφές:
e: InfantMassageinGreece@gmail.com
t: 6948409474