Samadhi Jógatábor Sarti

Samadhi Jógatábor Sarti


When?

Start time: Monday 16:00 (10 September)
End time: Sunday 19:00 (16 September)

About

Milyen egy transz- és jógatábor Görögországban? Még sokkal erősebb, mint egy hasonló itthon. A déli nap ereje, a tenger jelenléte felfokozza a színeket, illatokat, energiákat.
Ehhez jön hozzá a mindennapi legalább egy jógagyakorlás a tengerparton, a rendszeres mantraéneklés és egyéb csoportos gyakorlatok. Az eredmény maradandó.
Nincs az a nyaralás, ami annyi mély élményt hagyna a résztvevőkben, mint egy tudatosságcsoport egy mediterrán tengerparton. A gyakorlatok egy részét a tengerben végezzük...
Ha elég vállalkozó kedvű a csapat (legalább a fele), akkor bérelt kismotorokkal indul el a Samadhi karaván körben a Sithon félszigeten,szebbnél szebb kilátású hegyeken, völgyeken és öblökben. Húsz év itteni táborai alatt alakult ki az a spirituális és természetközeli életérzés, amiben mindenki lelazul és nagyon kinyílik. Az itthoni programjaink közül leginkább a Boldogságtábor hasonlít ehhez. Főleg a Samadhi csoportokra járóknak, A Felébredés Akadémiája hallgatóinak feltétlenül ajánlott a program, de másnak is nyitott, ha részt vesz a közös programokon.
Egyben remek felkészülés is a további, nagyobb közös utazásainkra. Tapasztald meg, amit legalább 10 Samadhi generáció átélt és imádott itt előttetek!
A részletek hamarosan jönnek. A dátum körülbelül ez, de még változhat. Gyere oda valahogy: busszal, autóval, repülővel erre az időre. Minél előbb foglalunk helyet, veszünk jegyeket, annál jobbak az árak. Jelezd, ha jönnél. Szállj be a szervezésbe!
Vár a nyár. A szépségben járj!Upcoming events at Sárti, Greece

Letnji seminar Ki aikido-a i plesa! Sarti, od 04.-14.jula.

Letnji seminar Ki aikido-a i plesa! Sarti, od 04.-14.jula.

Tuesday 19:00 (03 July)
Sárti, Greece, Sárti