Sailing in Santorini

Sailing in Santorini


When?

Start time: Saturday 17:00 (02 June)
End time: Saturday 09:00 (09 June)

About

Te trezeşti dimineaţă într-un decor rupt din filme, eşti direct acolo, nu trebuie decât să ieşi din cabina şi să sari în apă sau în hamac la plajă. Poţi urca pe un vulcan sau te poţi bucura de izvoarele termale unice în lume, poţi explora situri arheologice sau poţi bate la picior orăşelele cu străduţe pietruite, taverne, boutique-uri şi bisericuţe, muuuulte bisericuţe. Seara, la un pahar de vin roşu, vezi cu ochii tăi cel mai renumit apus din lume, apusul soarelui văzut din Oia, ca mai târziu să te delectezi cu cocktail-uri alese pe terasele cochete sau să dansezi sub stele la o petrecere spontană pe o insula nelocuită. Sună bine?

Ei bine, este o experienţă complexă, în care te bucuri de locuri superbe, te distrezi, rămâi mut de uimire în faţa;sorţii pe care natura a rezervat-o unei întregi civilizaţii. Petrecem 7 zile pe un velier navigând din insulă în insulă, oprindu-ne pentru baie şi plajă, acolo unde ne place, luând cine la ancoră în golfuri pustii cu apă cristalină, legând prietenii noi cu oameni ca noi, amatori de excursii faine, locuri frumoase şi aventură.

Planul este următorul: Ne vedem sâmbătă la ora 17 în marina din Paros pentru a ne îmbarca pe yachtul nostru. Poţi ajunge direct cu avionul pe aeroportul din Paros sau cu avionul până la Atena apoi cu transfer cu ferry.

Detalii mai multe vei gasi pe http://yachtingholiday.ro/services/grecia/

Preţul este 450 €/ pers. pentru varianta classic sailyacht şi 550 €/pers. pentru comfort-style sailyacht.

Preţul include: Loc în cabina dublă pentru 7 nopţi, skipper, asigurarea ambarcaţiunii, prosoape şi lenjerie, Dinghy & outboard, bucătărie complet echipată.

Preţul nu include: Transportul la şi de la marina de îmbarcare, cheltuielile cu mâncarea şi băutură pe yacht (aprox. 70 €/pers), combustibilul ( aprox 30€/ pers), depozit închiriere ambarcaţiune 100 €/pers, restituit la sfârşitul săptămânii dacă nu s-au produs stricăciuni.