Πρώτες Βοήθειες για βρέφη, παιδιά και ενήλικες!

Πρώτες Βοήθειες για βρέφη, παιδιά και ενήλικες!


When?

Start time: Sunday 10:00 (14 January)
End time: Sunday 16:00 (14 January)

Where?

Midwives
Γεωργίου Τσόντου 27, Κτίριο 6, απέναντι απο το Οne Salonica Mall (Πρώην City Gate) και δίπλα στο Media Markt, Thessaloníki

About

Μετά απο δυο επιτυχημένα σεμινάρια μέσα στον Νοέμβριο 2017, έρχεται το τρίτο Bιωματικό Σεμινάριο "Πρώτων Βοηθειών για βρέφη, παιδιά και ενήλικες" στο Midwives!

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, η Χριστίνα Ζιώγα, Ιατρός Κυτταρολόγος ΜΙΑC MSc, θα εκπαιδεύσει γονείς, δασκάλους και όποιον άλλον ενδιφέρεται πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών. Στο Midwives, από τις 10.00 το πρωί ως τις 16.00 το απόγευμα.

Συμμετέχοντας στο βιωματικό αυτό σεμινάριο, θα μάθετε πως να αντιμετωπίζετε επείγουσες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στα παιδιά σας ή σε εσάς τους ίδιους! Και επειδή οι Πρώτες Βοήθειες είναι «πράξη», δε θα αποκτήσετε μόνο τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις αλλά θα εκπαιδευτείτε σε πρακτικές δεξιότητες με τη χρήση σύγχρονων προπλασμάτων.

Η εκπαίδευση στηρίζεται στα πλέον πρωτοπόρα προγράμματα πρώτων βοηθειών διεθνώς και χρησιμοποιούνται σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι κατάλληλες για ενήλικες. Σας προσφέρονται εξειδικευμένες γνώσεις και βασικές δεξιότητες επείγουσας φροντίδας καλύπτοντας θέματα όπως προσέγγιση και αξιολόγηση περιστατικού, πνιγμονή από ξένο σώμα, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, αιμορραγία, εγκαύματα, κατάγματα, δηλητηρίαση κ.α.

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, σημειώσεις, δωρεάν εφαρμογή πρώτων βοηθειών για Android και iOS, καθώς και μαντιλάκι καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Λίγα λόγια για την εκπαιδεύτρια...

Η Χριστίνα Ζιώγα είναι Iατρός ειδικός Κυτταρολόγος MIAC, MSc, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, εθελόντρια διασώστρια της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης από το 1997, εκπαιδεύτρια σε πολλά διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών και είναι μαμά δύο ζωηρών παιδιών. Είναι rescue diver της PADI στις καταδύσεις και έχει διετελέσει ναυαγοσώστρια επί σειρά ετών σε θάλασσα και πισίνα.

-----------------------

Βιωματικό σεμινάριο “Πρώτων Βοηθειών για βρέφη, παιδιά και όχι μόνο”,
Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, 10.00 με 16.00 (Συνολικά 6 ώρες)
Τόπος διεξαγωγής: Midwives
Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών!
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ / άτομο, 80 ευρώ (2 γονείς)
(Προπληρωμή)

-----------------------

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής:

http://bit.ly/2nRi5Wi

Στο email μας: info@midwives.gr ή στο inbox της σελίδας μας στο FB.

Ή καλέστε στα τηλέφωνα:

Ειρήνη: 6942 613197
Πασχαλίνα: 6944 833655
Midwives: 2310 538531