Правнијада 2018

Правнијада 2018


When?

Start time: Friday 11:00 (27 April)
End time: Thursday 00:00 (03 May)

About

НАЈОЧЕКУВАНАТА ПРАВНИЈАДА ДОСЕГА!!!

Дали сте спремни?

КАВОС / КРФ
4 ноќи / 5 дена / 8 ЖУРКИ!!!
**Почнувајќи од 79 евра (со појадок)**

Студентите од правните факултети ширум екс - Југославија повторно заедно на најмасовната и најдобрата Правнијада досега.

- ЗАБАВА И ДРУЖЕЊЕ (4 ДНЕВНИ И 4 НОЌНИ ЖУРКИ)
- СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ
- АКАДЕМСКИ АКТИВНОСТИ
- И УШТЕ МНОГУ НЕЗАБОРАВНИ СЛУЧУВАЊА КОИ ШТО ГИ ПРИПРЕМИВМЕ САМО ЗА ВАС !

Бидете дел од случувањето што долго ќе се памети.

Не дозволувајте да ви раскажуваат!

Програма:
* 27.04 - Поаѓање во вечерните часови
* 28.04 - Пристигнување на Кавос и сместување во раните утрински часови
* 02.05 - Одјавување во попладневните часови и поаѓање за Скопје
* 03.05 - Пристигнување во Скопје

ПОЧЕТОК НА ПРОДАЖБА: 05. ФЕВРУАРИ!!!
Искористете го промотивниот период до 28. Февруари и резервирајте го своето место за само 1000 ден.

Повеќе информации во канцеларијата на Студентскиот Сојуз, почнувајќи од 5. Февруари (пон, вто, сре од 11-13 часот)

или на тел. броеви:

078 448 519 Стефан
077 527 861 Билјана
075 407 143 Никола
071 370 427 Душко

Официјален event:
https://www.facebook.com/events/2084987088390744/?active_tab=aboutUpcoming events at Kávos, Greece

Правнијада 2018

Правнијада 2018

Saturday 08:00 (28 April)
Kávos, Greece, Kávos

Pravnijada 2018

Pravnijada 2018

Saturday 11:00 (28 April)
Kávos, Greece, Kávos

Reggae got soul

Reggae got soul

Monday 15:00 (14 May)
Kávos, Greece, Kávos

FIGHT KLUB® Kavos Weekender 2018

FIGHT KLUB® Kavos Weekender 2018

Friday 14:00 (14 September)
Kávos, Greece, Kávos