Pilatesta ja SPS-harjoittelua Kreetalla

Pilatesta ja SPS-harjoittelua Kreetalla


When?

Start time: Sunday 09:00 (08 April)
End time: Sunday 17:00 (15 April)

About

Ota varaslähtö kevääseen ja lähde kanssamme nauttimaan Kreetan valosta ja lämmöstä ja rakentamaan itsellesi entistä toimivampi keho!

Reissun aikana teemme päivittäin Pilates- tai SPS-harjoituksia, jotka tukevat selän ja nivelten hyvinvointia, syventävät hengitystä ja parantavat ryhtiä.

Pilates on sata vuotta vanha kehonhallintamenetelmä, joka opettaa kehon tukilihasten käyttöä keskittyen ja hengityksen tahdissa.

Kun keho on tuettu syvin lihaksin, pinnallisemmat lihakset saavat mahdollisuuden rentoutua ja liikkeestä tulee vapaampaa, kevyempää sekä vähemmän selkärankaa ja niveliä kuormittavaa.

Spiraalistabilaatio tarjoaa samoja vaikutuksia hieman eri näkökulmasta. Metodi on tsekkiläisen lääkärin yli 30 vuoden tutkimustyön tulosta ja sen avulla on saatu loistavia tuloksia selän sairauksien ja kiputilojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Kun Pilates-harjoitukset tehdään usein selin- tai päinmakuulta, SPS tuo liikkeen pystyasentoon. Harjoituksessa käytetään kevyttä kuminauhavastusta, joka helpottaa tarvittavien lihasketjujen havaitsemista ja aktivointia.

Molemmat lajit sopivat yhtälailla liikuntaa harrastamattomalle kuin huippu-urheiljallekin. Liikkeet ja niiden variaatiot antavat sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi oman jaksamisen ja osaamisen puitteissa

Asumme ja harjoittelemme viehättävässä House Kastrissa, joka sijaitsee Plataniaksen Yläkylässä (Pano Platanias) rauhallisen kadun varrella. Rantaan talolta on n. kilometri ja kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

House Kastrin asunnot on kalustettu ja varustettu asumista varten suomalaisen tason mukaan ja kaikissa niissä on useampi oma parveke.

Yhteiskäytössä on koko talon kokoinen kattoterassi sekä pieni sisäpiha uima-altaineen ja aurinkotuoleineen.

Tutustumme porukalla myös Kreetan hehkeän keväiseen luontoon ja suussasulavaan ruokaan.

Lisätietoja House Kastrista http://housekastri.net.Upcoming events at Plataniás, Greece

Joogakurssi

Joogakurssi

Sunday 16:00 (01 April)
Plataniás, Greece,