Pelerinaj in Grecia - 01.03.2018

Pelerinaj in Grecia - 01.03.2018


When?

Start time: Thursday 15:00 (01 March)
End time: Wednesday 06:00 (07 March)

About

PELERINAJ IN GRECIA
Data de plecare: 01.03.2018
Pret: 195 Euro / pers.

Ziua 1 Plecare la ora 15:00 din Rm Valcea pe traseul Pitesti ( Podul Viilor 16:00 ) - Bucuresti (Parcul Izvor – ora 19:00) - Giurgiu – Ruse – Promahonas.

Ziua 2. Sosire in Grecia si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor). Vizitarea Complexului Monahal Meteora (al doilea mare si important centru monastic ortodox al Greciei, dupa Sf. Munte Athos ) - vizitam 1 manastire. Cazare in Kalambaka hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun. Traversare cu ferryboat-ul in insula Evia ( a doua insula ca marime a Greciei ) si continuarea drumului spre localitatea Prokopi pentru a ne inchina la moaştele Sf. Ioan Rusul aflate in Biserica Sf. Ioan Rusul . Vizita la Mrea Makrimallis ( icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, moastele Sf Partenie si moastele Sf Muc Paraskevi ). Cazare in insula Evia - hotel 3*.

Ziua 4. Mic dejun. Plecare spre Nea Makri pentru a vizita Mrea Buna Vestire – manastire ce adaposteste moastele Sf Efrem cel Nou (sfantul a fost calugar în această manastire și a fost martirizat de catre turci în anul 1426. Sfintele sale moaște au fost descoperite în chip minunat în anul 1945 și asezate în actuala manastire. Tot aici este și copacul pe care a fost martirizat sfantul). . Plecare spre Insula Eghina- cunoscuta ca si insula Sf Nectarie ( traversare cu ferry-boat-ul Pireu – Eghina). Vizita la Mrea Sf Treime - biserica manastirii unde a viețuit Sf.Nectarie a fost ridicata intre 1904 – 1910 . La acel moment, manastirea a fost inchinata Sfintei Treimi, insa dupa moartea Sf. Nectarie, odata cu canonizarea acestuia, manastirea a primit si un al doilea hram - cel al ocrotitorului si binefacatorului ei, Sf.Ierarh Nectarie Taumaturgul. Vizita la Mrea Sf Ecaterina - moastele Sf. Ecaterina si icoana facatoare de minuni a Sf Spiridon. Cazare in insula Eghina hotel 2*.

Ziua 5. Mic dejun.. Traversare cu ferry-boat-ul ( Eghina – Pireu).Optional: vizita la Mrea Sf Irina de Hrisovalant unde ne inchinam la icoana facatoare de minuni a sfintei ( 5 Euro / pers). Continuarea drumului spre Paralia Katerini cu oprire la Mrea Kato Xenia unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului “ Panaghia Xenia “. Cazare in Paralia Katerini hotel 3*

Ziua 6. Mic dejun. Plecare spre Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei unde vizitam Catedrala Sf. Dimitrie - moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Plecare spre tara cu oprire in Bulgaria la Rila – vizita la Mrea Sf Ioan de Rila ( cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria – adaposteste moastele Sf Ioan de Rila ) Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pret: 195 Euro / pers.

Pretul include: transport cu autocarul; 4 nopti cazare in hotel (camere duble); 4 mic dejunuri; toate traversarile cu ferry-boat-ul; ghid insotitor ; preot insotitor

Pretul nu include asigurarea medicala ( 25 lei ); intrarea la Meteora ( 3 Euro) ; vizita la Mrea Sf Irina de Hrisovalant ( 5 Euro ); orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”

Acte necesare : carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni

Grup minim: 40 pers. Pentru un grup mai mic de 40 de persoane pretul excursiei se recalculeaza
TRANSFER GRATUIT DIN RM VALCEA SI PITESTI

Relatii si inscrieri:
Gabriela Tanase ( ex Bacanu ) - Sunrise Turism - Centrul de Pelerinaje.
Tel. 0721 58 53 58
E-mail: contact@sunriseturism.ro
www.sunriseturism.roUpcoming events at Aegina, Greece

Практика Offshore yachtmaster

Практика Offshore yachtmaster

Tuesday 17:00 (27 March)
Aegina, Greece, Aegina

Fitness & Paddle Board Retreat Aegina ~ Greece
Fitness

Fitness & Paddle Board Retreat Aegina ~ Greece

Saturday 13:00 (16 June)
Aegina, Greece, Aegina

Unser Herbsttermin 'Reif für die Insel' Workshop/Seminar/und du!
Workshop

Unser Herbsttermin "Reif für die Insel" Workshop/Seminar/und du!

Saturday 09:00 (22 September)
Aegina, Greece, Aegina