Παιδιατρική Δυσφαγία: Η Τεχνική Get Permission

Παιδιατρική Δυσφαγία: Η Τεχνική Get Permission


When?

Start time: Saturday 09:00 (10 March)
End time: Sunday 17:00 (11 March)

Where?

Airotel Stratos Vassilikos Hotel
114 Michalakopoulou Str, Athens

About

Η εταιρία Stark & Watson σας καλωσορίζει στο 2ήμερο Workshop με τίτλο: “The GET PERMISSION Approach to Pediatric Feeding” που θα διεξαχθεί στις 10 -11 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα.

Η “GET PERMISSION” είναι μία θεραπευτική προσέγγιση διαχείρισης της σίτισης βασισμένη στις αρχές της εμπιστοσύνης. Περιλαμβάνει στόχους που αφορούν την αισθητηριακή απόλαυση, τις κινητικές δεξιότητες, καθώς και την εμπιστοσύνη και το εσωτερικό κίνητρο. Ακολουθεί τον ρυθμό του παιδιού χρησιμοποιώντας δημιουργικές και ευαίσθητες θεραπευτικές στρατηγικές παρέμβασης κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Το εν λόγω πρακτικό σεμινάριο θα συζητήσει και θα παρουσιάσει την κριτική συλλογιστική που διέπει την GET PERMISSION Approach© στην παιδιατρική θεραπεία της σίτισης. Οι αρχές και η γλώσσα της GET PERMISSION Approach© θα παρουσιαστούν και θα εξεταστούν μέσα από μελέτες περιπτώσεων, παραδείγματα βίντεο και μέσα από τη βιωματική πρακτική. Θα συζητηθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σύνθετη φύση της σίτισης και θα δοθεί έμφαση στη σημασία της «άδειας» (permission) κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Θα διερευνηθούν στρατηγικές που υποστηρίζουν την επιτυχημένη σχέση σίτισης μεταξύ του παιδιού και του γονέα/φροντιστή. Θα συζητηθούν εις βάθος οι περιπτώσεις παιδιούν που παρουσιάζουν άγχος και ανησυχία κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Η επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά. Θα υπάρχει διερμηνεία στα Ελληνικά.

Η Εισηγήτρια
Η Marsha Dunn Klein, OTR/L, MED, FAOTA είναι παιδιατρική εργοθεραπεύτρια, η οποία έχει αφιερώσει την καριέρα της εξειδικεύοντας στις διαταραχές σίτισης νηπίων και μικρών παιδιών.

‘Έλαβε το Bachelor’s Degree στην Εργοθεραπεία από το Sargent College of Boston University και το Master’s Degree στην Ειδική Αγωγή από το University of Arizona. Είναι εκπαιδευμένη στην νευροαναπτυξιακή θεραπεία. ‘Ίδρυσε την εταιρεία Mealtime Notions, LLC. το 2003 και έγινε ιδρυτικός συνέταιρος στην εταιρεία Mealtime Connections το 2007. Η Marsha διδάσκει την “Get Permission Approach” σε σεμινάρια σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Έχει συγγράψει τα βιβλία Prefeeding Skills, First and Second Editions, Mealtime Participation Guide και The Homemade Blended Formula Handbook μαζί με την Suzanne Evans Morris. Έχει συγγράψει το βιβλίο Feeding and Nutrition for the Child with Special Needs μαζί με την Tracy Delaney.

Εργάζεται εθελοντικά στην κλινική St. Andrew’s Clinic στο Nogales, Arizona από το 1981 υποστηρίζοντας παιδιά με αναπηρία από το Βόρειο Μεξικό. Βοήθησε στη δημιουργία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Nourish, η οποία στηρίζει οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σίτισης (www.nourishaz.org). Είναι παθιασμένη με την υποστήριξη της σχέσης σίτισης που αναπτύσσεται μεταξύ των βρεφών και των γονέων τους.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας μας, www.starkandwatson.com ή επικοινωνήστε μαζί μας.Events around Airotel Stratos Vassilikos Hotel

16 μελέτες πορτρέτου’’ Ομαδική έκθεση φωτογραφίας
250 m »

16 μελέτες πορτρέτου’’ Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Saturday 19:30 (27 January)
Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, Athens

Workshop Φωτογραφισης Χορού, Συνέχεια…
Workshop
250 m »

Workshop Φωτογραφισης Χορού, Συνέχεια…

Friday 18:00 (19 January)
Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, Athens

Ο Βασίλης Καρκατσέλης παρουσιάζει το έργο του στην ΕΦΕ
250 m »

Ο Βασίλης Καρκατσέλης παρουσιάζει το έργο του στην ΕΦΕ

Wednesday 19:30 (31 January)
Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, Athens

Έναρξη workshop φωτογραφίας πορτρέτου
Workshop
250 m »

Έναρξη workshop φωτογραφίας πορτρέτου

Sunday 12:00 (04 February)
Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, Athens

9η Διημερίδα + Έκθεση - Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνί
350 m »

9η Διημερίδα + Έκθεση - Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας

Saturday 08:30 (20 January)
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron - The Athens Concert Hall, Athens