Ομάδα Διαλογισμού με Θεραπευτικούς Ήχους & Εσωτερική Δ

Ομάδα Διαλογισμού με Θεραπευτικούς Ήχους & Εσωτερική Διδασκαλία!


When?

Start time: Tuesday 19:00 (20 February)
End time: Tuesday 21:30 (17 July)

Where?

Ο ήχος της ψυχής
Χαρ. Τρικούπη 29, Κηφισιά, Athens

About

Ομάδα Αποκρυφιστικού-Δημιουργικού Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας μαζί με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου από Ειδικές Θεραπευτικές Θιβετανικές Ηχογαβάθες και Gong!

Ο διαλογισμός είναι ο η ίδια μας η φύση…Είναι ο δρόμος προς το Φως, το ταξίδι της αυτογνωσίας… Είναι η αναγνώριση και η επαφή με τη θεϊκότητά μας…Μέσω του διαλογισμού, γινόμαστε ένα με τη δική μας αθάνατη ψυχή’ αναγνωρίζουμε ότι είμαστε άφθαρτο και αιώνιο Πνεύμα’ γινόμαστε ένα με την Ύπαρξη, ένα με το Όλον.

Ο διαλογισμός είναι μια αργή, μεθοδική νοητική διαδικασία που οδηγεί στη γνώση της ψυχής και στη φώτιση. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που χρειάζεται να ακολουθήσουμε προκειμένου να δρέψουμε τους καρπούς του διαλογισμού. Ένας βασικός κανόνας είναι η ρυθμική επανάληψη και η συνέπεια. Κάθε φορά που διαλογιζόμαστε, κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την αφύπνιση της συνείδησης. Η συνέπεια και ο ρυθμός λειτουργούν προσθετικά ενδυναμώνοντας την επαφή μας με τον Εσώτερο Εαυτό –την ψυχή και η εξέλιξή μας επιταχύνεται.

Ο αληθινός διαλογισμός είναι θεραπεία και έχει ως απώτερο σκοπό να εδραιώσει την επαφή με το εσωτερικό μας φως, τον Ένδον Θεό ενώ μέσω του ομαδικού διαλογισμού -με την ένωση και δύναμη της ομάδας- προσφέρουμε -σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό- υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Οι ήχοι από τις ειδικές θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong “ανεβάζουν” τις δονήσεις του χώρου’ δημιουργούν μια διαλογιστική ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης βοηθώντας μας ακόμα περισσότερο να νοιώσουμε ασφάλεια, να χαλαρώσουμε και να συνδεθούμε άμεσα με τον πυρήνα μας, τον Ανώτερο μας Εαυτό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαλογισμό και τις ομάδες διαλογισμού, μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του ιστότοπου μας:

https://www.thesoundofthesoul.gr/our-services/meditation-groups/

Αγαπημένες/οι φίλες & φίλοι του ήχου της ψυχής,

Ο ήχος της ψυχής, ο χώρος εσωτερικής αναζήτησης, πνευματικής ανάπτυξης, αφύπνισης και θεραπείας ξεκινάει μια νέα ομάδα διαλογισμού και εσωτερικής διδασκαλίας στις 20/02/18 και σας προσκαλεί κάθε Τρίτη 19:00-21:30!

Η ομάδα θα εργάζεται με τον αποκρυφιστικό-δημιουργικό διαλογισμό –βασισμένο στην εσωτερική διδασκαλία του Θιβετανού Δασκάλου Djwal Khul- μαζί με τις θεραπευτικές δονήσεις και τους ήχους από θιβετανικές ηχογαβάθες και gong ενώ μετά τον διαλογισμό, θα ακολουθεί εσωτερική διδασκαλία.

Ελάτε να γνωρίσετε τον ήχο της ψυχής από κοντά, να νοιώσετε την ενέργεια του χώρου, τους “μαγικούς” ήχους και να διαλογιστούμε-εργαστούμε μαζί κάθε Τρίτη από 20/02/18 έως 17/07/18.

Κόστος Συμμετοχής: 15 €

Σας περιμένουμε με χαρά!

Δημήτρης & Nathalie Claudia

Υ.Γ. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας λόγω περιορισμένων θέσεων με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στέλνοντας μήνυμα:
1. στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr
2. στο ιστότοπό μας: https://www.thesoundofthesoul.gr/contact/
3. στο mail του ήχου της ψυχής: info@thesoundofthesoul.gr
ή καλώντας μας στα τηλ: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Επίσης να σας ενημερώσουμε πως το κουδούνι (θυροτηλέφωνο) είναι απενεργοποιημένο για την ηρεμία και γαλήνη του χώρου. Όταν φτάσετε, μπορείτε να μας κάνετε αναπάντητη κλήση στα τηλέφωνα: 6998014324 / 6937082131 για να σας ανοίξουμε.Upcoming events at Ο ήχος της ψυχής

Events around Ο ήχος της ψυχής

ΕΕΑΑΕ Ημερίδα: Τρίπλεξ Περιφερικών Αγγείων.
1150 m »

ΕΕΑΑΕ Ημερίδα: Τρίπλεξ Περιφερικών Αγγείων.

Saturday 09:00 (21 April)
Νοσοκομείο Κατ, Kifissia

Η Πεμπτουσία Της Υγείας ~ the Quintessence of Hygeia
1450 m »

Η Πεμπτουσία Της Υγείας ~ the Quintessence of Hygeia

Sunday 16:00 (06 May)
Hilarion healing and research, Kifisiá

Δελφικά Μυστήρια - Delphic Mysteries
1450 m »

Δελφικά Μυστήρια - Delphic Mysteries

Saturday 17:00 (28 April)
Hilarion healing and research, Kifisiá

Sensual Summer Weekend in Athens (ENG) with Daniel y Desiree!
1600 m »

Sensual Summer Weekend in Athens (ENG) with Daniel y Desiree!

Friday 10:00 (17 August)
Cuba Libre, Amaroúsion