Ομάδα Διαλογισμού Επαφής με την Ψυχή μας

Ομάδα Διαλογισμού Επαφής με την Ψυχή μας


When?

Start time: Wednesday 20:00 (11 October)
End time: Wednesday 21:30 (20 December)

About

Η επαφή με την Ψυχή μας, με την Ουσία μας, με τον Πυρήνα και την προσωπική Αλήθεια μας έχει χαθεί κάπου στην διαδρομή της ζωής μας.
Και χάθηκε γιατί φορτωθήκαμε ενέργειες, πεποιθήσεις, απόψεις, συναισθήματα, ιδέες, πόνους , βάρη, ευθύνες των κοντινών μας ανθρώπων, των γονιών μας, των παππούδων μας, των στενών συγγενών μας και του κοντινού περιβάλλοντός μας.
Δε καταλάβαμε πως ήρθαν όλα αυτά στους ώμους μας και μας βάρυναν,καταλαβαίνουμε όμως στο τέλος της μέρας ότι δεν ξέρουμε ποιοί πραγματικά ειμαστε και που πάμε, τι είναι και τι δεν είναι δικό μας.

Ο πιο απλός τρόπος για να ξεκινήσουμε το εσωτερικό μας ταξίδι είναι μέσω Διαλογισμού που θα μας εκπαιδεύσει να χτίσουμε την επαφή με την Ψυχή μας.
Θα μάθουμενα ησυχάζουμε το συναίσθημα και το νου μας και να εκπαιδευτούμε στο να κάνουμε σύνδεση με την Ψυχή μας, να νιώσουμε την Ενέργειά της , να πλημμυρίσουμε με με το Φως της και να μας καθοδηγήσει, να την ακούσουμε, να βρούμε τον Δρόμο μας, τον Σκοπό μας, την δική μας μοναδική Αλήθεια.

Ξεκινάμε λοιπόν εβδομαδιαίους Διαλογισμούς Επαφής με την Ψυχή μας, κάθε Τετάρτη 20.00-21.30.

Αυτός ο Διαλογισμός απευθύνεται σε όσους θα έχουν συνέπεια παρουσίας σε εβδομαδιαία βάση ώστε να μπορέσουν να χτίσουν την σύνδεσή τους με την Ψυχή τους με υπομονή και πίστη.
Η Επαφή με την Ψυχή μας θέλει τον χρόνο της, τα θεμέλιά της και είναι ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και θησαυρούς και αποκαλύψεις.

Η περιοχή είναι η Βούλα και κράτηση θέσης κάνετε μέσω μηνύματος στο inbox και τηλεφωνικά στο 6971769936.

Είμαι στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μαρία Ζαχαροπούλου
Ενεργειακές Θεραπείες
Ψυχοθεραπεία