Events around Satori Land

Dub Pistols Soundsystem feat. Rodney P + Guests

Dub Pistols Soundsystem feat. Rodney P + Guests

Monday 21:00 (30 April)
Enter Events, Athens

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ (Ριζούπολη) Super League ~ 30η αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ (Ριζούπολη) Super League ~ 30η αγωνιστική

Sunday 18:00 (06 May)
Γήπεδο Ριζούπολης Γεώργιος Καμάρας, Rizoupolis

Γράψε το δικό σου θεατρικό έργο

Γράψε το δικό σου θεατρικό έργο

Sunday 15:00 (29 April)
Εστουδιαντινα, Athens

Σεμινάριο Λεμφικού Μασάζ (προσώπου-σώματος και αυτομα

Σεμινάριο Λεμφικού Μασάζ (προσώπου-σώματος και αυτομασαζ)

Saturday 09:30 (19 May)
Σεμινάριο Λεμφικής Μάλαξης, Athens

Athens - Progressing Ballet Technique (PBT) Σεμινάριο Πιστοποίησ

Athens - Progressing Ballet Technique (PBT) Σεμινάριο Πιστοποίησ

Sunday 10:00 (03 June)
Ανωτερη επαγγελματικη σχολη χορου "Αννα Πετροβα", Athens

Σεμινάριο. Wedding cookies

Σεμινάριο. Wedding cookies

Saturday 10:00 (28 April)
The cake house, Néa Ionía


Θεραπευτικό Τσι Γκογκ (Qi Gong)

Θεραπευτικό Τσι Γκογκ (Qi Gong)


When?

Start time: Wednesday 10:30 (18 April)
End time: Wednesday 11:30 (18 April)

Where?

Satori Land
Απειράνθου 8, Γαλάτσι, Athens

About

Το Satori Land, σε συνεργασία με την Αντιγόνη Τσεγγελή, συνεχίζει τον κύκλο συναντήσεων Θεραπευτικού Τσι Γκόγκ (Qi Gong), πρακτική όπου ο νους συμμετέχει με επίγνωση, παθητικά και ενεργητικά, συνδυάζοντας κίνηση και οραματισμό, καθώς και διαλογισμό.

Η αναγνώριση της αναπνοής είναι το πρώτο στάδιο. Η λέξη ανα-πνοή σημαίνει ενέργεια, σημαίνει και πνεύμα. Η αναπνοή μας είναι ο ζωτικός σύνδεσμος ανάμεσα στον νου, το σώμα και το πνεύμα. Είναι το κλειδί του αυτο-μετασχηματισμού. Κάνοντας ένα βήμα πίσω σταματάμε για μια στιγμή παίρνοντας μια συνειδητή αναπνοή… Εκεί ξεκινά η αληθινή αλλαγή!

Υπάρχουν φυσικά, συναισθηματικά και νοητικά αποτελέσματα της Ενσυνείδητης πρακτικής (mindful practice). Αναπτύσσοντας μια καλή αναπνευστική πρακτική το σώμα θα ξεκινήσει να ομαλοποιεί την πίεση του αίματος, το αναπνευστικό σύστημα, την κυκλοφορία και την πέψη. Αυτά οδηγούν σε καλύτερο ύπνο. O νους θα αρχίσει να γίνεται ήρεμος και καθαρός, το στρες και το άγχος μειώνονται.

Ως προληπτική πρακτική θεραπείας, το Qi gong απελευθερώνει μπλοκαρίσματα πριν αναπτυχθούν σε μεγάλα προβλήματα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί στην καθημερινότητα όλων. Στη δουλειά ή στην προσωπική ζωή, είναι πολύ καλύτερα να διαχειριζόμαστε μικρά θέματα και να προλαβαίνουμε πριν βγουν εκτός ελέγχου. Το Qi Gong βοηθά να καθαρίσουν τα μπλοκαρίσματα και αποτρέπει την εμφάνιση της ασθένειας, ενεργοποιώντας τις τεράστιες φυσικές μας δυνατότητες αυτοθεραπείας.

Οφέλη της άσκησης στο Qi Gong:
- Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στις αρθρώσεις
- Βελτιώνει καταστάσεις που σχετίζονται με την καρδιά, τους πνεύμονες και το νευρικό σύστημα
- Ανακουφίζει από τους πόνους στην πλάτη, τους ώμους, τα γόνατα.
- Δυναμώνει τα πόδια
- Βοηθά το πεπτικό σύστημα και βελτιώνει καταστάσεις που σχετίζονται με το στομάχι
- Βελτιώνει τις λειτουργίες όλων των ζωτικών οργάνων
- Μειώνει το λίπος γύρω από τη μέση και βοηθά στην απώλεια βάρους
- Aνακουφίζει από την ανησυχία και τους πονοκεφάλους
- Ενισχύει την αντοχή του σώματος, βοηθά στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση της πλάτης
- Βελτιώνει τον συντονισμό του σώματος
- Aνακουφίζει από την αϋπνία και την κούραση
- Βελτιώνει καταστάσεις που σχετίζονται με τα νεφρά
- Καθαρίζει το μυαλό και αυξάνει την νοητική διαύγεια

Satori Land, Απειράνθου 8, Γαλάτσι
Διάρκεια: 60 λεπτά
Είσοδος: 8€
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 211 4103037 ή στο info@satoriland.gr

* Ρωτήστε μας για τα πακέτα μαθημάτων

** Η Αντιγόνη Τσεγγελή είναι πτυχιούχος στην άσκηση του Ζen Shiatsu και πιστοποιημένη Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής. Το 1984 ξεκίνησε να ασκεί το Τσι Γκογκ μαζί με την άσκηση στο Kung Fu Shaolin Eagle Claw και ακολουθεί το Teacher Training Programm of Qi Gong στο UK Shiatsu College. Είναι εκπαιδεύτρια στις συμπληρωματικές μεθόδους Ολιστικής Θεραπευτικής μάλαξης και εισηγείται σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης και ομάδες θεραπευτικής άσκησης Σώματος και Νου. Μαθήτευσε και αργότερα συνεργάστηκε με τη Μαρία Σαρλέ στην Κρυσταλλοθεραπεία, την Ηχοθεραπεία, την Αρωματοθεραπεία και το Ρεζουβάνς. Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο Chakra Energetics με τον Χάρη Κλωνάρη και τους 4 κύκλους Πνευματικότητας Dasira Naranda με τον Dr Sue. Συνεχίζει τα προσωπικά της ταξίδια πνευματικής αναζήτησης στην Βραζιλία στον Ζοαο De Faria. Εκπαιδεύεται στο Focusing as Life Skill . Διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Σιάτσου και ακολουθεί μεταπτυχιακή επιμόρφωση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αρθρογραφεί στον σχετικό περιοδικό τύπο και συμμετέχει σε επαγγελματικά συνέδρια. Έχει εργαστεί για 10 χρόνια ως Αισθητικός και Σπα Θεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επιδεικνύοντας παράλληλα οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες μέσα από αντίστοιχες θέσεις ευθύνης, γεγονός που της έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξει και να εξελίξει στο έπακρο τις υπηρεσίες που παρέχει. Παράλληλα έχει εργασθεί στον σχεδιασμό και εφαρμογή θεραπευτικών πρωτοκόλλων στους αντίστοιχους χώρους αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη θεραπευτικής σχέσης με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Είναι αφοσιωμένη στην τέχνη και τεχνική του Αγγίγματος και εφαρμόζει το προσωπικού στυλ τεχνικής της στις συμπληρωματικές μεθόδους, τις οποίες αγαπά και υπηρετεί με υπευθυνότητα και σεβασμό. Πιστεύει στην παροχή ανακούφισης και φροντίδας στον ανθρώπινο πόνο με υψηλή επαγγελματική κατάρτιση. Απολαμβάνει την άσκηση της Διδασκαλίας, αλλά και τη μετάδοση της εμπειρίας των 18 χρόνων που κατέχει, πάντοτε με φιλική διάθεση προς τους μαθητές της.
http://www.agatsou.gr/antigoni/

*** Αν έρθετε στo Satori Land με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Metropol Parking, που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Δήλου 1. Οι υπηρεσίες στάθμευσης θα είναι δωρεάν για την ημέρα εκείνη, με την επίδειξη της σχετικής κάρτας που θα πάρετε στο τέλος του σεμιναρίου.