ΝΕΟΣ κύκλος βασικού σεμιναρίου Ροϊκότητας στην Θεσσαλ

ΝΕΟΣ κύκλος βασικού σεμιναρίου Ροϊκότητας στην Θεσσαλονίκη


When?

Start time: Thursday 15:00 (01 March)
End time: Thursday 20:00 (01 March)
Health

About

Η Ροϊκότητα στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός!

Μπες στη Ροή της ζωής!
Ο κόσμος σου, εσωτερικός και εξωτερικός διαμορφώνεται από τον τρόπο που κινείσαι και σκέπτεσαι και προσαρμόζεσαι. Μέσα στο βαρυτικό πεδίο της Γης, στις «δομές» που επιβάλει και στο σωματοποιημένο ασυνείδητο των προγόνων σου ζεις, σκέπτεσαι, εξελίσσεσαι. Η δυνατότητα να ανταποκρίνεσαι με νέους ευλύγιστους τρόπους στις περιστάσεις και ανάγκες που προκύπτουν, είναι κομβική δεξιότητα στην ικανότητα διατήρησης της σωματικής, συναισθηματικής, διανοητικής υγείας. Η εκπαίδευση στη ροϊκότητα αναγνωρίζει ότι ο νους/ συναίσθημα και το σώμα εργάζονται μαζί, με στόχο τη διατήρηση και προώθηση της υγείας. Το σώμα έχει την ικανότητα να «θυμάται» δομικές θέσεις και στάσεις, δράσεις και λειτουργίες και συναισθήματα χωρίς να χρειάζεται την «υ π ε ν θ ύ μ ι σ η» του εγκεφάλου για να «θυμηθεί». Με τη βοήθεια της ελευθέρωσης του σώματος μέσω της βιωματικής γνώσης της ροϊκότητας, το φυσικό και συναισθηματικό περιεχόμενο κάθε τραύματος, φυσικού ή συμβολικού μπορεί να αντιμετωπισθεί με ένα ασφαλή και απαλό τρόπο. Η βασική εκπαίδευση στη ροϊκότητα είναι μια πρόσκληση στην ανακάλυψη νέων και ταυτόχρονα στην εξερεύνηση πολύ παλαιών τρόπων και δρόμων της κίνησης του σωματικού εαυτού και τη σχέση της με την υγεία σε σωματικό, ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. Το σώμα σου εμπεριέχει τον τρόπο και τις δυνατότητες για να βιώσεις τη σύνδεση με τον Εαυτό και τον Κόσμο. Όχι μόνο δε χρειάζεται να το υπερβείς και να το «υποτάξεις» για να «βρεις» πνευματικότητα και γαλήνη, αλλά το Σώμα είναι το μέσο και εργαλείο και ο χώρος και ο τρόπος για να ενΣωματώσεις αυτές τις καταστάσεις συνείδησης. Η Ροϊκότητα σου προσφέρει βιωματικά αυτή τη γνώση μέσω του σώματος και όχι μέσω θεωρητικών προβληματισμών και άκαμπτων δογματικών αντιλήψεων. Αισθήσεις, αισθήματα, συγκινήσεις, κινήσεις, ρυθμοί, ροές αποκτούν πρωταρχική σπουδαιότητα και προσφέρουν την άμεση διδασκαλία τους. Οι λέξεις απλώς ακολουθούν ή σηματοδοτούν, συμβολίζουν τη σωματική πραγματικότητα. Κάθε περιγραφή στο σεμινάριο ονομάζεται γι αυτό το λόγο «Ονειρική Γλώσσα» και αντιμετωπίζεται ως οδηγός και χάρτης της διαδικασίας και εμπειρία της ενσωμάτωσης. Οι αρχές που χρησιμοποιούνται, διδάσκονται και βιώνονται βασίζονται στο χώρο της Σύγχρονης Έρευνας για την ανατομία και το συνδετικό ιστό, της Οστεοπαθητικής, της Φυσικής Ιατρικής, της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, διαφόρων μορφών Σωματικής Ψυχοθεραπείας, τις εμπειρίες έκστασης λαών και παραδόσεων, συμπεριλαμβανομένων και των σαμανικών παραδόσεων και αντιλήψεων για τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Πού & πότε; Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ARTaction pilates, Ίωνος Δραγούμη 57 Θεσσαλονίκη Πέμπτη 15:00 - 20:00, Παρασκευή 15.00-22.00 & Σάββατο και Κυριακή 11.00-19.00 στις παρακάτω ημερομηνίες:

-ΝΕΡΟ, 01-04/03/2018: Στις πρώτες τέσσερις ημέρες θα εξερευνήσεις τις αρχέγονες κινήσεις της ζωής όπως αυτές εκφράζονται σε όλους τους οργανισμούς της Γης και στο σώμα σου. Θα μάθεις να συνδέεσαι με τον Αρχέγονο Ωκεανό και θα μπορείς να κινηθείς με τη χάρη, την απαλότητα και τη δύναμη του Νερού. Θα μάθεις να αναγνωρίζεις τις σωματικές σου απαντήσεις και βιωματικά θα γνωρίσεις, παίξεις και κινηθείς με το τοτεμικό σου ζώο.

-ΓΗ, 26-29/04/2018: Οι επόμενες τέσσερις ημέρες θα σε ταξιδέψουν βαθύτερα στη σωματική εξερεύνηση, τη Γη, τα οστά σου, τις προγονικές σου στάσεις ζωής. Θα εξερευνήσεις τα όριά σου και θα μάθεις για τις αρχετυπικές στάσεις χαλάρωσης απ όλο τον πλανήτη. Θα μπορείς να αναγνωρίζεις τις κινήσεις της Γης και θα έρθεις σε επαφή μέσω σαμάνικου ταξιδιού με τη φύλακα της Γης σου.

-ΑΕΡΑΣ, 07-10/06/2018: Το τρίτο σεμινάριο θα σε συνδέσει με τον Αέρα, τις αρθρώσεις σου, τους μηχανισμούς της σκέψης σου, το νευρικό σύστημα και τη "σκιά" σου. Με απλές σωματικές τεχνικές και διάλογο θα ξεκινήσεις να εργάζεσαι με αυτά σου τα τμήματα και θα μάθεις να κινείσαι με το "ζώο του τραύματος" σου και τα δώρα που σου φέρει. Ο ήχος και η αναπνοή θα είναι το κεντρικό εργαλείο αυτού του σεμιναρίου.

-ΦΩΤΙΑ, 13-16/04/2018: Το τελευταίο τμήμα θα σε πάει στη Φωτιά, τη μεταβολική δράση, την ικανότητα για βαθιά αλλαγή και θα συνδέσει μέσα στο σώμα τη πνευματικότητα, τη δημιουργικότητα και τη σεξουαλικότητα. Θα πειραματιστείς με τεχνικές σωματικής έκστασης και θα κάψεις περιοριστικούς ρόλους και πιστεύω. Μετά θα συνδεθείς με το Πνεύμα, τη παράδοξη ύπαρξη, την ακίνητη κίνηση, τη κατάρρευση του γνωστού και την επαναδημιουργία. Θα μάθεις πρακτικά για τις αρχές της "ονειρικής γλώσσας" και θα συνδεθείς με ένα πολύ σημαντικό "πρόγονο απ το μέλλον". Θα μάθεις για το πως μπορείς να εντάξεις όλο το βασικό σεμινάριο με πρακτικό τρόπο σε ότι κι αν κάνεις στη ζωή σου.

Ποιός; Ευθύμης Λαζάρου ND, DO, BsC(hons) Ost.Med οστεοπαθητικός, φυσικοπαθητικός, σωματικός ψυχοθεραπευτής. Έχει διδάξει βιοχημεία, διατροφή, εφαρμοσμένες μεθόδους φυσικής θεραπευτικής και οστεοπαθητικής στο BCOM (Un. Westminster) και έχει διατελέσει επιμελητής της πανεπιστημιακής κλινικής του BCOΜ. Δημιουργός της Ροϊκότητας, μιας μεθόδου ψυχοσωματικής ανάπτυξης. Διδάσκει σε διάφορα μέρη στο κόσμο και η βασική αρχή της δουλειάς του είναι η ενότητα του ψυχοδιανοητικού, σωματικού και πνευματικού εαυτού και η δυνατότητα της αυθεντικής έκφρασης του κάθε ατόμου.

Πόσο;

Εξόφληση μέχρι και και τις 28/12/2017:

40% κέρδος (1200 ευρώ από 2000 ευρώ)

Εξόφληση μέχρι και τις 26/01/2018:

32% κέρδος (1360 ευρώ από 2000)

Εξόφληση μέχρι και τις 18/02/2018

15% κέρδος (1500 ευρώ)

στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: Δευτέρα ως Παρασκευή (16:00- 18:00) στο 6945238848

email:elefmouratis@hotmail.com ή στο: efthimi@flowidity.com

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος για αυτό θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.Events around ARTaction Pilates Thessaloniki

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων
Games
400 m »

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων

Wednesday 10:00 (29 November)
Electra Palace Thessaloniki, Thessaloníki

Become a Body Whisperer | Module 1, Spine
Health
400 m »

Become a Body Whisperer | Module 1, Spine

Friday 17:00 (24 November)
Electra Palace Thessaloniki, Thessaloníki

Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville
Other
550 m »

Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville

Tuesday 19:00 (28 November)
Cooking Workshop Consulting, Thessaloníki

Μια γιορτή για τον Rory Gallagher-Band of Friends live at 8ball
Music
750 m »

Μια γιορτή για τον Rory Gallagher-Band of Friends live at 8ball

Friday 20:15 (15 December)
8Ball Club Thessaloniki, Thessaloníki

Rock N Roll Children Live in Salonica !
Music
750 m »

Rock N Roll Children Live in Salonica !

Saturday 21:30 (09 December)
8Ball Club Thessaloniki, Thessaloníki

Olethrio Rigma / Crossover/All to blame - Eightball Live Stage
Music
750 m »

Olethrio Rigma / Crossover/All to blame - Eightball Live Stage

Saturday 21:30 (13 January)
8Ball Club Thessaloniki, Thessaloníki

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο HPV-λοίμωξη και σχετιζόμενες παθ
Health
1950 m »

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο HPV-λοίμωξη και σχετιζόμενες παθήσεις

Friday 09:00 (23 February)
Makedonia Palace Hotel Thessaloniki, Thessaloníki

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειοχειρουργικής, 15-18/03/2018
Health
1950 m »

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειοχειρουργικής, 15-18/03/2018

Thursday 12:00 (15 March)
Makedonia Palace Hotel Thessaloniki, Thessaloníki