Μουσική και Φίλοι

Μουσική και Φίλοι


When?

Start time: Saturday 17:30 (14 October)
End time: Saturday 19:00 (14 April)

Where?

Θέατρο Πόρτα
Λεωφόρος Μεσογείων 59, Athens

About

μια πρωτότυπη συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση

Μετά την επιτυχία του Μαμά θα κάνω Μπάντα, οι Burger Project παρουσιάζουν τη νέα τους διαδραστική συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση 'Μουσική και Φίλοι'.
Ένα χιουμοριστικό, πολυ-πολιτισμικό ταξίδι που φανερώνει στα παιδιά τον πλούτο της μουσικής και αναδεικνύει τη σημασία της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Με όχημα τα ολοκαίνουρια τραγούδια των Burger Project και ευφάνταστα μουσικοκινητικά παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους καθώς αναζητούν μαζί με τους ήρωες ένα σπάνιο μουσικό όργανο που ονομάζεται "παρεόφωνο"!

Περίληψη: Ο δόκτορ Κορνίλιος, στην αναζήτηση ενός σπάνιου και αρχαίου μουσικού οργάνου που γιατρεύει την «ασθένεια της ξινίλας», αναθέτει στους Burger Project τη δύσκολη αποστολή που τους στέλνει στα πέρατα του κόσμου. Στο ταξίδι γνωρίζουν πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και μουσικές μακρινών πολιτισμών και έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις. Όμως με την ομαδικότητα, τη μουσική και τη βοήθεια των παιδιών, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ανακαλύψουν το σπάνιο παρεόφωνο!

Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην υπόθεση και βοηθάνε τους κωμικούς χαρακτήρες στην εξέλιξη της ιστορίας. Η παράσταση συμπεριλαμβάνει ακόμα διασκεδαστικά μουσικά και κινητικά παιχνίδια με εκπαιδευτικά στοιχεία, χιουμοριστικούς αυτοσχεδιασμούς και τραγούδια που ξεσηκώνουν τη διάθεση των μικρών θεατών!
Μουσική/Σενάριο/ Σκηνοθεσία: The Burger Project
Κείμενα: Θάνος Κοσμίδης
Κοστούμια: the Burger Project
Σκηνικά- Κούκλες: ομάδα Playroom
Φωτισμοί: Θάνος Κοσμίδης
Παίζουν: Αλέξης Ιωάννου, Θάνος Κοσμίδης, Έλενα Ιωάννου, Αλέκος Γεωργουλόπουλος
κάθε Σάββατο στις 5.30μ.μ. , από 14 Οκτωβρίου
Σχολικές παραστάσεις στο ΠΟΡΤΑ τις καθημερινές
Διάρκεια: 90 λεπτά (μαζί με διάλειμμα)
Εισητηριο: 10€