Må Bra Resa till Zakynthos 24-31/8 2018

Må Bra Resa till Zakynthos 24-31/8 2018


When?

Start time: Friday 19:00 (24 August)
End time: Friday 22:00 (31 August)

About

Författaren Birgitta Tryberg håller för 10:e gången sina unika och mycket uppskattade kursveckor i Grekland.
Ökad kunskap om medvetandet och är den nya sociala kompetensen. Hjärnan omprogrammeras av tankar och känslor. Beteenden, relationer och kommunikation förändras kraftfullt av kärlek och skapar nya mönster i din kropp på cellnivå. Genom att bygga broar mellan vetenskap, andlighet och det som benämns som ”new age” visar Birgitta samband som gör dig långt mera kraftfull än du kan föreställa dig. Baserat på vetenskapsforskning och gammal visdom upplever du en vecka som expanderar ditt medvetande.

* Medicin, religion, psykologi och kvantfysik visar kraftens osynliga väg
* Medveten och kärleksfull kommunikation påverkar hela din omgivning och alla relationer genom osynliga elektromagnetiskt fält.
* Förändra dina tankar och se ditt liv förändras med emotionell guidningsskala och attraktionslagen, universums kraftfulla naturlag
*Pythagoras numerologi – din personliga ’blueprint’ och karta till ditt liv

Birgitta är ansvarig för kursen och föreläser 4,5 tim./dag i 5 dagar.
Unika föreläsningar varvas med avkoppling på den natursköna ön. Helena Carlson är värdinna och arrangör samt den som känner till Zakynthos smultronställen. Här finns tid att strosa, bada och njuta av de vackra stränderna, ligga i hängmattan eller koppla av på en mysig taverna.

Under 2018 ”Skruvar Birgitta upp volymen” på kurserna. Under dessa båda veckokurser tar Birgitta gruppen från teori till praktik. Det blir fler inslag av interaktion och diskussion under försläsningarna. Vi ser tydligt hur attraktionslagen hela tiden är verksam i våra vardagsliv och i samtliga relationer. Grundläggande andlighet är teoretisk och den stannar i dina böcker och anteckningar. 2018 är året då din medvetandenivå ska praktiseras i vardagen och ge ringar på vattnet i din relation till dig själv och din omgivning. Birgitta väver in teologi, psykologi och kvantfysik alla föreläsningar. Du kan räkna med ett stort språng i din medvetenhet.

Vi har valt att vistas på Zakynthos samt att ha föreläsningarna på det lugna och charmiga Daphnes Villas - för att ge kropp och själ ro. Du är hjärtligt välkommen att sitta med Birgitta i pergolan på Zakynthos under 2018 och tillsammans med gruppen känna
K R A F T E N S O S Y N L I G A V Ä G

Pris: 6.125 kronor. (Vi behåller samma kurspris sedan 5 år, 4.900 kronor, men p.g.a. ändringar i skattelagstiftningen är vi ålagda att från 2018 lägga på 25% moms för verksamhet i utlandet)

Flyg: Förmånliga priser med Airtours direkt från Arlanda. 700:- rabatt t.o.m. 15/11-17, dvs: Maj 2 399:- tor. Augusti 2 199:- tor. OBS - Beställ inte biljett utan samråd med Helena.

Vi bor i den lilla byn Porto Roma på öns sydöstra udde. Tempot är lugnt och här ligger en ljuvlig badvik med kristallklart vatten. I den stillsamma byn finns en affär och en handfull genuina grekiska tavernor. Under majresan är det färre turister, lugnt och behagligt. Det är också en underbar grönska på ön, allt blommar och temperaturen är vanligen som en svensk sommar. På augustiresan är väderlek och temperatur i luft och hav vanligen runt 27 grader och det blir långa bad i det turkosblå havet.

BOENDEFÖRSLAG - ett urval. Helena kan ge fler tips.
Daphnes Villas: Charmiga sommarvillor med egen altan hängmattor och fantastisk trädgård. Pris och bokning: daphnesvillas@gmail.com www.daphnes-zakynthos.com

Villa Katerina: Ligger vackert omgiven av olivträd. Mycket prisvärt. Terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Pris och bokning: villakaterinazante@gmail.com www.villakaterina.com

Porto Roma Studios: Ligger vid den charmiga badviken. Rum med en möblerad balkong och vacker havsutsikt. Pris och bokning: www.portoroma.gr

Deep Blue Villas: Stora lyxiga lägenheter belägen alldeles ovanför stranden. Balkonger med en storslagen havsutsikt. Pris och bokning: info@deepbluevilla.grwww.zanteweb.gr/zakynthos.
zante/en/deepbluevilla

Bokningar och förfrågningar om resan görs till:

Helena Carlson
070-36 24 555
helenashalsa@telia.com

Följ oss på facebook: Må bra resa till ZakynthosUpcoming events at Daphnes villas Zakynthos

Hälsoresan 2018

Hälsoresan 2018

Friday 07:00 (11 May)
Daphnes villas Zakynthos, Zákynthos

Hälsoresan 2018

Hälsoresan 2018

Friday 15:20 (11 May)
Daphnes villas Zakynthos, Zákynthos

Må Bra Resa till Zakynthos 18-25 maj 2018

Må Bra Resa till Zakynthos 18-25 maj 2018

Friday 18:00 (18 May)
Daphnes villas Zakynthos, Zákynthos

Events around Daphnes villas Zakynthos

PARTY 1o 2o 3o Γυμνάσιο
Party
11 km »

PARTY 1o 2o 3o Γυμνάσιο

Saturday 20:00 (16 December)
Hotel Strada Marina - Zakynthos, Zákynthos

Zakinthosz - Peloponészosz (GR, 10 days)
12 km »

Zakinthosz - Peloponészosz (GR, 10 days)

Friday 05:00 (15 June)
Agios Sostis, Zakynthos, Zante

Ανοίγοντας στην Αγάπη- Μάθημα Γιόγκα
13 km »

Ανοίγοντας στην Αγάπη- Μάθημα Γιόγκα

Saturday 10:00 (16 December)
Yoga For EveryBody, Zákynthos

ΑΠΟΨΗ LIVE Εναρξη 16/12
32 km »

ΑΠΟΨΗ LIVE Εναρξη 16/12

Saturday 23:00 (16 December)
ΑΠΟΨΗ, Andravída

27 ΧΡΟΝΙΑ PALLAS “ trash party “ Γ´ Λυκείου Λεχαινών
35 km »

27 ΧΡΟΝΙΑ PALLAS “ trash party “ Γ´ Λυκείου Λεχαινών

Saturday 23:00 (23 December)
Cafe - Bar PALLAS, Lechainá

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου GRECA NOTTE @ PALLAS
35 km »

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου GRECA NOTTE @ PALLAS

Tuesday 23:00 (26 December)
Cafe - Bar PALLAS, Lechainá