Κοπή Βασιλόπιτας & Εκλογές του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐ

Κοπή Βασιλόπιτας & Εκλογές του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας


When?

Start time: Sunday 18:00 (21 January)
End time: Sunday 21:00 (21 January)

Where?

Agora Argiri
Agiou Andreou 12-14, Patras

About

Αγαπητοί συμπατριώτες Ευρυτάνες,

σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με την ελπίδα το 2018 να σκορπίσει υγεία, χαμόγελα, αρμονία, ειρήνη, προκοπή και δημιουργικότητα σε όλους!

Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, η διοίκηση εκλέγεται ανά διετία. Η διετία του παρόντος Δ.Σ. έληξε, ενώ η διοργάνωση των Πολυσπορίων και η τακτοποίηση κάποιων τυπικών διοικητικών διευθετήσεων του Συλλόγου με βάση τις ισχύουσες διατάξεις μάς υποχρέωσαν σε κάποια παράταση της θητείας μας. Προκηρύσσουμε, λοιπόν, τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν (με δεδομένη την απαρτία) την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ώρα 18.00, στην «Αγορά Αργύρη», επί της οδού Αγίου Ανδρέου 12 και Ζαΐμη, στην Πάτρα.

Παράλληλα με τις αρχαιρεσίες έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ετήσια, εορταστική, πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου μας (την ίδια μέρα, ώρα 19.00). Κατά την εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου & νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που οι γονείς τους είναι μέλη του Συλλόγου μας. Για τον λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του Συλλόγου που έχουν παιδί που αρίστευσε στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο κατά το σχολικό έτος 2016-2017, εισήχθη σε κάποιο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ξεχώρισε σε κάποια άλλη δραστηριότητα να επικοινωνήσουν με κάποιο μέλος του Δ.Σ. ως τις 15.01.2018 στα τηλέφωνα στο κάτω μέρος της επιστολής, ώστε να δρομολογηθούν έγκαιρα οι βραβεύσεις.

Επίσης, σε συνέχεια της πρόσφατης προσπάθειάς μας, θα πραγματοποιήσουμε και βράβευση των Νεοεισαχθέντων φοιτητών, οι οποίοι κατάγονται από ή μαθήτευσαν στην Ευρυτανία, στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ Πάτρας καλωσορίζοντάς τους στην πόλη μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ο Σύλλογός μας είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους αυτό και σε καθετί άλλο κατά τη διαμονή τους στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Αναφορικά με τις εκλογές, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που πλήρωσαν ή θα πληρώσουν στη Συνέλευση την εκ 10 ευρώ συνδρομή τους για το 2018 και μόνο. Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. ή την Ε.Ε. γίνονται δεκτές μέχρι την έναρξη των εργασιών των εκλογών ώστε να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια έγκαιρα.

Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, και προσκαλούμε η παρουσία όλων των μελών με τις οικογένειές τους να είναι αθρόα και εορταστική.

Με αφορμή τον ερχομό του 2018, είναι ευκαιρία να ανταμώσουμε εκ νέου όλοι μαζί, να τραγουδήσουμε τα κάλαντα και να αλληλοευχηθούμε για την καινούρια χρονιά, στρώνοντας το έδαφος για το καλύτερο σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Το Διοικητικό ΣυμβούλιοEvents around Agora Argiri

Σεμινάριο στην Πάτρα!Μουσικοκινητική C.Orff-Θεατρικό Παι
200 m »

Σεμινάριο στην Πάτρα!Μουσικοκινητική C.Orff-Θεατρικό Παιχνίδι!

Saturday 12:30 (27 January)
Dansarte - Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού-Τατιάνας Λοβέρδου, Patras

Κοπή Βασιλόπιτας, Show & Latin Party By The Dance Club Patras
400 m »

Κοπή Βασιλόπιτας, Show & Latin Party By The Dance Club Patras

Friday 22:30 (19 January)
The Dance Club Patras, Patras

Έναρξη Πατρινού Καρναβαλιού 2018
500 m »

Έναρξη Πατρινού Καρναβαλιού 2018

Saturday 21:00 (20 January)
Πλατεία Γεωργίου, Patras

Μαθήματα Τατουαζ
550 m »

Μαθήματα Τατουαζ

Wednesday 17:00 (17 January)
Dreambeauty, Patras

NEON Carnival Patras at Lennon / 16 Feb
600 m »

NEON Carnival Patras at Lennon / 16 Feb

Friday 21:30 (16 February)
Lennon, Patras

Παρουσιάση βιβλίου Εύας Μαθιουδάκη 'Μικρά Πείσματα' στ
600 m »

Παρουσιάση βιβλίου Εύας Μαθιουδάκη 'Μικρά Πείσματα' στην Πάτρα

Saturday 13:00 (20 January)
Πολύεδρο γράμματα τέχνες, Patras

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 - στο θέατρο act
750 m »

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 - στο θέατρο act

Thursday 21:30 (18 January)
Act Theater Patras, Patras