Καρπενήσι!Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς αφαίρεση παλι

Καρπενήσι!Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς αφαίρεση παλιών λούστρων!


When?

Start time: Saturday 17:00 (27 January)
End time: Saturday 20:00 (27 January)

About

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!
Για πρώτη φορά και με μεγάλη χαρά οι Coloristas επισκέπτομαστε το Καρπενήσι για ένα γέματο, δημιουργικό 3ωρο σεμινάριο αναπαλαίωσης ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων με τα ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ χρώματα κιμωλίας!

Συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 17.00-20.00 θα βρεθούμε στο Emotions Country Resort (Βούτυρο Καρπενησίου) και μέσα σε ένα και μόνο 3ωρο, θα παρουσιάσουμε πρωτοποριακές μεθόδους αναπαλαίωσης/μεταμόρφωσης επίπλων, έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση με ανανεωμένη διάθεση να μεταμορφώσουν τα πάντα στο χώρο τους!

Μέσα σε ΕΝΑ και μόνο 3ωρο σεμινάριο, και με μοναδικά όπλα, τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων και κυρίως ΑΟΣΜΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ! Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα τους κάνει ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα!!!

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους αλλά το κόστος, τους φαίνεται απαγορευτικό ή αν σας φαίνεται «βουνό» να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα…
Αν είστε από αυτούς που η αποθήκη τους κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασσικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σπίτι και έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες… ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε και μέχρι τώρα δεν ξέρατε το πώς, ήρθε η ώρα να μάθετε!
Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική «φλέβα», γι’ αυτό μην το σκέφτεστε άλλο και κρατήστε άμεσα τη θέση σας! Ο αριθμός συμμετοχών είναι πολύ περιορισμένος!

Σας περιμένουμε, γιατί πλέον η Τέχνη έγινε για Όλους!!

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Τόνια Νικολαΐδη
Αξία συμμετοχής: 40€ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κ.τ.λ.)
Επικοινωνία και κρατήσεις στα: 6998128080 / 2109766821 / coloristasart@gmail.com / www.coloristasart.gr

Λίγα λόγια για τα μαγικά αυτά χρώματα:
Τα χρώματα κιμωλίας της Autentico έχουν πιστοποιηθεί ως οικολογικά και ασφαλή βάσει της αυστηρής Ευρωπαϊκής (ΕΝ71-3) και Αμερικάνικης νομοθεσίας!
Το ποσοστό περιεκτικότητας τους σε κιμωλία 35% (περισσότερο από κάθε άλλης εταιρείας) τους δίνει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και τα καθιστά τα πιο οικολογικά, ποιοτικά και αυθεντικά χρώματα κιμωλίας της αγοράς!
Είναι κατάλληλα για να βάψουν σχεδόν κάθε υλικό (ξύλο, λάκα, μελαμίνη, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί κτλ), είναι πολύ φιλικά προς τον άπειρο χρήστη, διατίθενται σε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, σε σειρές ελαφρώς γυαλιστερές και αδιάβροχες με UV φίλτρα, και με μία ατελείωτη σειρά χρωματιστών κεριών και συμπληρωματικών προϊόντων υπόσχονται να σας συναρπάσουν!!Events around Emotions Country Resort Βουτύρο,Καρπενήσι

Marauder-Reflection live at Metal Union Club
40 km »

Marauder-Reflection live at Metal Union Club

Saturday 20:30 (27 January)
Metal Union, Agrínio

Κοπή Πίτας- Παραδοσιακό Γλέντι ' ΟΙ ΡΙΖΕΣ '
42 km »

Κοπή Πίτας- Παραδοσιακό Γλέντι " ΟΙ ΡΙΖΕΣ "

Saturday 21:00 (20 January)
Εστιατόριο Πιθάρι - Studio Πιθάρι, Agrínio

Χοροεσπερίδα 3ου ΓΕΛ Αγρινίου
42 km »

Χοροεσπερίδα 3ου ΓΕΛ Αγρινίου

Sunday 20:30 (04 February)
Εστιατόριο Πιθάρι - Studio Πιθάρι, Agrínio

Χοροεσπερίδα - Κοπή Πίτας
44 km »

Χοροεσπερίδα - Κοπή Πίτας

Saturday 21:00 (27 January)
Corali Luxury Resort, Agrínio

Ετήσιος Χορός & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!
Dance
44 km »

Ετήσιος Χορός & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!

Friday 21:00 (02 February)
Emileon Πολυχώρος, Agrínio