Κάθε Σάββατο Κύριακο οργανωμένες απόδρασεις στο Παρνα

Κάθε Σάββατο Κύριακο οργανωμένες απόδρασεις στο Παρνασσό.


When?

Start time: Saturday 08:00 (28 October)
End time: Saturday 20:00 (26 May)

Where?

Τιθοριέων σπίτια
Επαρ.Οδ. Τιθορέας-Κηφισσοχωρίου, Τιθορέα, Tithoréa

About

Κάθε Σάββατο Κύριακο οργανωμένες απόδρασεις από την Αθήνα με πούλμαν η τον προαστιακό σιδηρόδρομο στην καταπληκτική τιμή για Διήμερο Σάββατο Κυριακή 50€ Τριήμερο Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 70€ Υπεύθυνος οργάνωσης Κατσινέλος Αντώνης, τηλέφωνο 6948829823 katsinelos.a@gmail com.

Τα ΤΙΘΟΡΙΕΩΝ πέτρινα ενοικιαζώμενα σπίτια βρίσκονται στην Τιθορέα στον ανατολικό Παρνασσό. Πέτρινα - Παραδοσιακά - Σύνγχρονες ανέσεις.

Ιστορικά σπίτια διάσπαρτα στον οικισμό της Τιθορέας αναστηλώθηκαν και αναπαλαιώθηκαν με γνώμονα το παρελθόν τους, την παράδοση τους αλλα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Εδώ λοιπόν επισκέπτη σε τούτον τον ιστορικό οικισμό με τα παλιά εγκαταλελειμμένα σπίτια, τα στενά χωμάτινα η πλακόστρωτα σοκάκια, τις ατέλειωτες ξερολιθιές και τα εκατοντάδες οπωροφόρα δέντρα των μικρών κήπων μπορείς να γυρίσεις πίσω σε άλλες δεκαετίες του 60 και του 70. Μέσα σ' αυτό το σκηνικό, φτιαγμένο από πέτρα ασβέστη, ξύλο και κεραμίδια διάσπαρτα βρίσκονται τα ΤΙΘΟΡΙΕΩΝ ΣΠΙΤΙΑ. Παραδοσιακά και όλα πέτρινα σε περιμένουν με τις σύγχρονες ανέσεις για να κάνουν την διαμονή σου ευχάριστη, άνετη κ' αξέχαστη.

Αυτός εδώ ο όμορφος τόπος, διαχρονικό δημιούργημα των ανθρώπων και της φύσης βρίσκεται μόλις 90' λεπτά από την Αθήνα με αυτοκίνητο ή με τον καινούργιο μας οικολογικό μας προαστιακό.

Η περιήγηση στην Τιθορέα είναι οδοιπορικό πίσω στο χρόνο. Αρχαίο τείχος εντοιχισμένα επιτύμβια, Βυζαντινές εκκλησίες φράγκικα απομεινάρια μεσαιωνικά σοκάκια, κρησφύγετα και στρατηγεία των καπετάνιων του 1821, πέτρινα αρχοντικά με τις επιβλητικές πύλες τού 18 και 19 αιώνα σε ταξιδεύουν στους 25 αιώνες της ιστορίας της.

Ανακαλύψτε ένα από τα εννιά αισθητικά δάση της χώρας. Τους ψηλότερους καταρράκτες των βαλκανίων της Τρύπης, τους Ποτιστήδες και την Κούρνη. Την σπάνια πανίδα και χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής.

Το γραφικό χωριό της Ρούμελης χτισμένο μέσα στο πράσινο και γαντζωμένο 2.500 χρόνια στα ριζά του αιώνιου βουνού.Events around Τιθοριέων σπίτια

Τριήμερη εκδρομή στην Αράχωβα
14 km »

Τριήμερη εκδρομή στην Αράχωβα

Friday 17:30 (02 March)
Domotel Anemolia Arachova, Aráchova

Adrenalin Live at Beeratiko Livadia
25 km »

Adrenalin Live at Beeratiko Livadia

Saturday 22:30 (03 March)
Beeratiko, Livadeiá

Διαγωνισμός Ζωγραφικής - Κολάζ
26 km »

Διαγωνισμός Ζωγραφικής - Κολάζ

Thursday 00:00 (15 March)
Γραφείο Νεότητας Ι.Μ. Φωκίδας, Amfissa

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C στη Χώρα
47 km »

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C στη Χώρα

Saturday 21:30 (10 March)
Τόπος Τεχνών Χώρα - Artland Xwra, Ipáti

Δωρεάν Πελματογράφημα
44 km »

Δωρεάν Πελματογράφημα

Saturday 08:00 (03 March)
Φαρμακείο Δάσου Πηνελόπη, Alíartos

Κάλεσμα 'γνωριμίας'!

Κάλεσμα "γνωριμίας"!

Saturday 18:00 (25 August)
Αλατοστράτα, Almirós