Κάθε Σάββατο Κύριακο οργανωμένες απόδρασεις στο Παρνα

Κάθε Σάββατο Κύριακο οργανωμένες απόδρασεις στο Παρνασσό.


When?

Start time: Saturday 08:00 (28 October)
End time: Saturday 20:00 (26 May)

Where?

Τιθοριέων σπίτια
Επαρ.Οδ. Τιθορέας-Κηφισσοχωρίου, Τιθορέα, Tithoréa

About

Κάθε Σάββατο Κύριακο οργανωμένες απόδρασεις από την Αθήνα με πούλμαν η τον προαστιακό σιδηρόδρομο στην καταπληκτική τιμή για Διήμερο Σάββατο Κυριακή 50€ Τριήμερο Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 70€ Υπεύθυνος οργάνωσης Κατσινέλος Αντώνης, τηλέφωνο 6948829823 katsinelos.a@gmail com.

Τα ΤΙΘΟΡΙΕΩΝ πέτρινα ενοικιαζώμενα σπίτια βρίσκονται στην Τιθορέα στον ανατολικό Παρνασσό. Πέτρινα - Παραδοσιακά - Σύνγχρονες ανέσεις.

Ιστορικά σπίτια διάσπαρτα στον οικισμό της Τιθορέας αναστηλώθηκαν και αναπαλαιώθηκαν με γνώμονα το παρελθόν τους, την παράδοση τους αλλα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Εδώ λοιπόν επισκέπτη σε τούτον τον ιστορικό οικισμό με τα παλιά εγκαταλελειμμένα σπίτια, τα στενά χωμάτινα η πλακόστρωτα σοκάκια, τις ατέλειωτες ξερολιθιές και τα εκατοντάδες οπωροφόρα δέντρα των μικρών κήπων μπορείς να γυρίσεις πίσω σε άλλες δεκαετίες του 60 και του 70. Μέσα σ' αυτό το σκηνικό, φτιαγμένο από πέτρα ασβέστη, ξύλο και κεραμίδια διάσπαρτα βρίσκονται τα ΤΙΘΟΡΙΕΩΝ ΣΠΙΤΙΑ. Παραδοσιακά και όλα πέτρινα σε περιμένουν με τις σύγχρονες ανέσεις για να κάνουν την διαμονή σου ευχάριστη, άνετη κ' αξέχαστη.

Αυτός εδώ ο όμορφος τόπος, διαχρονικό δημιούργημα των ανθρώπων και της φύσης βρίσκεται μόλις 90' λεπτά από την Αθήνα με αυτοκίνητο ή με τον καινούργιο μας οικολογικό μας προαστιακό.

Η περιήγηση στην Τιθορέα είναι οδοιπορικό πίσω στο χρόνο. Αρχαίο τείχος εντοιχισμένα επιτύμβια, Βυζαντινές εκκλησίες φράγκικα απομεινάρια μεσαιωνικά σοκάκια, κρησφύγετα και στρατηγεία των καπετάνιων του 1821, πέτρινα αρχοντικά με τις επιβλητικές πύλες τού 18 και 19 αιώνα σε ταξιδεύουν στους 25 αιώνες της ιστορίας της.

Ανακαλύψτε ένα από τα εννιά αισθητικά δάση της χώρας. Τους ψηλότερους καταρράκτες των βαλκανίων της Τρύπης, τους Ποτιστήδες και την Κούρνη. Την σπάνια πανίδα και χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής.

Το γραφικό χωριό της Ρούμελης χτισμένο μέσα στο πράσινο και γαντζωμένο 2.500 χρόνια στα ριζά του αιώνιου βουνού.Events around Τιθοριέων σπίτια

Αξιολόγηση και Θεραπεία Τραυλισμού
25 km »

Αξιολόγηση και Θεραπεία Τραυλισμού

Monday 21:40 (15 January)
SpeechVoice, Livadeiá

2ο Τουρνουα ΠΑΛΗΣ Πελοποννησου
30 km »

2ο Τουρνουα ΠΑΛΗΣ Πελοποννησου

Sunday 10:00 (11 February)
Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Μεσσηνίας "Αριστόδημος", Messíni

Go for Python (Lab 6) - Christmas Edition
30 km »

Go for Python (Lab 6) - Christmas Edition

Saturday 09:15 (16 December)
CoderDojo Nafpaktos, Patras

Fascial Fitness Greece – Εισαγωγικό Σεμινάριο
39 km »

Fascial Fitness Greece – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Saturday 09:00 (03 February)
Ballad Center - Lamia Gyms, Lamía

Το ΤΕΙ Λαμιας παει Bansko
40 km »

Το ΤΕΙ Λαμιας παει Bansko

Friday 06:05 (15 December)
Πλατεία Πάρκου, Λαμία / Parkou Square, Lamia, Lamía

Tango Argentine Workshop & Milonga
Workshop
40 km »

Tango Argentine Workshop & Milonga

Saturday 18:00 (16 December)
Χορός και χώρος Σχολή Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού, Lamía