Καλαμάτα! Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς τρίψιμο λούστρ

Καλαμάτα! Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς τρίψιμο λούστρων!


When?

Start time: Saturday 11:00 (12 May)
End time: Saturday 14:00 (12 May)

About

Το Σάββατο 14 Μαϊου 2018 και ώρα 11.00-14.00 διοργανώνεται για ακόμα μία φορά στην Καλαμάτα ένα μοναδικό σεμινάριο Αναπαλαίωσης! Μοναδικό γιατί απλά γίνεται… ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΛΟΥΣΤΡΩΝ με τα πιο εξελιγμένα χρώματα κιμωλίας της αγοράς!…

Οι Coloristas, πιστοί στο ραντεβού τους, ξαναεπισκέπτονται την Καλαμάτα, οπως κάνουν πλέον τακτικά λόγω του ενδιαφέροντος του κόσμου, φιλοξενούμενοι για ακόμα μία φορά στην αίθουσα εκδηλώσεων της εφημερίδας "Ελευθερίας" (και με την υποστήριξη του Κουκούτσης Catering" ) και μέσα σε ένα και μόνο 3ωρο, θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές μεθόδους αναπαλαίωσης/μεταμόρφωσης επίπλων, έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση με ανανεωμένη διάθεση να μεταμορφώσουν τα πάντα στο χώρο τους!

Μέσα σε ΕΝΑ και μόνο 3ωρο σεμινάριο, και με μοναδικά όπλα, τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων και κυρίως ΑΟΣΜΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ! Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα τους κάνει ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα!!!

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους αλλά το κόστος, τους φαίνεται απαγορευτικό ή αν σας φαίνεται «βουνό» να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα…
Αν είστε από αυτούς που η αποθήκη τους κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασσικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σπίτι και έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες… ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε και μέχρι τώρα δεν ξέρατε το πώς, ήρθε η ώρα να μάθετε!
Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική «φλέβα», γι’ αυτό μην το σκέφτεστε άλλο και κρατήστε άμεσα τη θέση σας! Ο αριθμός συμμετοχών είναι πολύ περιορισμένος!

Σας περιμένουμε, γιατί πλέον η Τέχνη έγινε για Όλους!!

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Τόνια Νικολαΐδη
Αξία συμμετοχής: 40€ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κ.τ.λ.)
Επικοινωνία και κρατήσεις στα: 6998128080 / 2109766821 / coloristasart@gmail.com

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ AUTENTICO!

- Tι είναι όμως τα χρώματα κιμωλίας για τα οποία τόσος λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό;
Τα χρώματα κιμωλίας ή αλλιώς, ευρέως γνωστά με την αγγλική τους ονομασία chalk paints, είναι χρώματα που έχουν –όπως το λέει και η λέξη- βάση την κιμωλία. Η κιμωλία ως συστατικό κάνει το χρώμα αρκετά παχύρευστο και κολλώδες, οπότε το καθιστά ιδιαίτερα καλυπτικό και ικανό να εφαρμοστεί και να «κολλήσει» καλά σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς ιδιαίτερη προεργασία! Το 35% ποσοστό περιεκτικότητας της Autentico, της δίνει αδιαμφισβήτητα την πρωτοπορία σε αυτή την κατηγορία και τα καθιστά αυθεντικά χρώματα κιμωλίας!

- 6 καλοί λόγοι για να βάψει κάποιος τα πάντα μόνο με Autentico!

1. Μπορείτε με αυτά να βάψετε από παλιά λουστραρισμένα έπιπλα, μέχρι λάκκα, μελαμίνη, πηλό, γυαλί, μέταλλο, τοίχους και γενικά σχεδόν τα πάντα κατάλληλα για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους!
2. Μπορούν ευκολα, μετά από μόνο ένα 3ωρο σεμινάριο εκκμάθησης, να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία!
3.Τα χρώματα κιμωλίας της Autentico είναι τα πρώτα που εναρμονίστηκαν πλήρως με την αυστηρότατη Ευρωπαϊκή και Αμερικανική νομοθεσία (ΕΝ71-3 EU July 2013, child-safe). Eίναι πολύ εύχρηστα και κατά την εφαρμογή τους δεν αφήνουν άσχημους «σβόλους κιμωλίας» που δημιουργούνται από πρόσθετους χημικούς, καρκινογόνους καταλύτες (τους λεγόμενους super-dryers), άρα είναι με δύο λέξεις αγνά και φυσικά! Το γεγονός ότι η Autentico έχει τόσα πολλά προϊόντα και συνεχώς λανσάρει και καινούργια είναι απόδειξη ότι οι άνθρωποί της δεν επαφίενται στις δάφνες τους αλλά επενδύουν διαρκώς χρόνο και κυρίως πόρους στην εξέλιξη!
4. Παρότι τα Autentico είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους (και με αποδείξεις) παραμένουν στις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ της αγοράς των Real Chalk Paint!
5. Γιατί να αρκεστεί κάποιος σε 30-40 αποχρώσεις όταν μπορεί να επιλέξει από μία παλέτα με πάνω από 160 ΧΡΩΜΑΤΑ;
6. Με σειρές ελαφρώς γυαλιστερές και αδιάβροχες με UV φίλτρα, 15 χρωματιστά κεριά και μία ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (πινέλων, φινιρισμάτων, υλικά decoupage, κρακελε, επιχρύσωσης κ.α.) υπόσχονται να συναρπάσουν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς!Events around Εφημερίδα «Ελευθερία» - eleftheriaonline.gr

5th Tango Festival Kalamata 2018
Festival
2.4 km »

5th Tango Festival Kalamata 2018

Thursday 20:00 (28 June)
Horizon Blu Boutique Hotel, Kalámai

Kalamata Trainingscamp 2018
3 km »

Kalamata Trainingscamp 2018

Monday 00:00 (28 May)
Kalamata Beachvolley, Kalamatas

Kalamata Beachvolleyball Camp 2018
3 km »

Kalamata Beachvolleyball Camp 2018

Monday 10:00 (28 May)
Kalamata Beachvolley, Kalamatas

GREEK Flowercup PRO 2018 - Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανθοδετικής
5.3 km »

GREEK Flowercup PRO 2018 - Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανθοδετικής

Wednesday 09:00 (17 October)
ΤΕΙ Πελοποννήσου, Kalamáta

Ο Γιάννης Ξανθούλης στην Σπάρτη
28 km »

Ο Γιάννης Ξανθούλης στην Σπάρτη

Wednesday 19:30 (02 May)
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (ΔΚΒΣ), Sparte