Joogaa ja Patikointia Lesvoksella

Joogaa ja Patikointia Lesvoksella


When?

Start time: Saturday 16:00 (14 October)
End time: Saturday 12:30 (21 October)

Where?

Molyvos, Lesvos, Greece
81108 Molyvos, Lesvos Island, Greece, Molyvos
Community

About

Lokakuussa syysloman aikaan vaelletaan Lesvoksen henkeäsalpaavan kauniissa luonnossa.
Päivälämpötila vaihtelee noin 18-24asteen välillä. Aurinkoisina päivinä on siis vielä ihan rantakelit, mutta tietenkin tähän vuodenaikaan liittyy arvaamattomuus ja voi myös sataa ripauttaa tai olla tuulista. Mutta joka tapauksessa VALO tuntuu talvihorrosta lähestyvän Suomen jälkeen huikaisevalta! Kirkas puhdas merivesi on lämpötilaltaan raikasta, hotellilta on 50metriä merenrantaan. Käymme tietenkin myös Eftaloun luonnon kuumissa lähteissä, joissa veden lämpötila on n 44-47 astetta.
Päivämme koostuvat vaelluksista osittain antiikinaikaisia kivipolkuja pitkin, vuorilla tai meren tuntumassa. Teemme retkiä erilaisiin kohteisiin saarella, ainakin käymme Ihmeitätekevässä Arkkienkeli Mikaelin luostarissa, saaren suurimmalla vesiputouksella (jossa kyllä tähän aikaan vuodesta ei varmaan ole vettä, mutta se on silti upea näky!) ja hunajatehtaalla. Eräs retki suuntautuu saaren keskiosiin ”taikakylään” Agiassokseen, joka on kuuluisa värikkäästä keramiikastaan. Siellä on myös upea Neitsyt Marian kirkko. Taikakylään saavumme jalkaisin yhtä kauneinta polkua pitkin Olympos-vuoren kupeessa!

Kylässä on myös korkeatasoinen Day Spa, josta voi varata ihania hoitoja.

Vaelluksille lähtö on aamiaisen jälkeen klo 9 omalla minibussilla ja paluu noin klo 15 jälkeen. Yleensä syömme herkullisen kreikkalaisen lounaan yhdessä jossakin retkikohteessa. Vaellusmaasto on yleensä melko helppoa, mutta vaatii kuitenkin tasapainoa ja hyvät tukevat vedenpitävät kengät. Nousuja ja laskuja on myös. Pituudeltaan vaellukset ovat noin 7-10 km mittaisia. Pidämme pieniä taukoja ja syömme aina omia eväitä luonnossa, joten muista ottaa termari mukaan!

Joogatunnit ovat iltaisin 17:00-19:00 (la, su, ma, ti, to). Tunnit pidetään hotellin ruokasalissa, josta avautuvat ikkunat kauniiseen puutarhaan ja uima-altaalle. Koska varsinainen turistisesonki on jo tässä vaiheessa päättynyt, olemme hotellin ainoat asukkaat, joten saamme olla täysin rauhassa. Jooga sopii aivan kaikille, tarkoitus on tehdä lempeätä harjoitusta, lähinnä rauhoittumista ja venyttelyä päivän jälkeen hoitaen selkää, niveliä ja lihaksia, unohtamatta rentoutumista ja meditaatiota. Viimeisenä aamuna (la) meillä on pidempi dynaamisempi joogaharjoitus 10-12:30, jolloin emme enää mene vaellukselle. Ja tietenkin voimakkaan sateen sattuessa joogaamme - pieni ripotteluhan ei meitä suomalaisia haittaa, emme ole sokerista tehty!!!
Asuminen on Molyvoksen-kylässä viehättävässä Amfitriti-hotellissa. Majoittuminen kahden hengen huoneissa tai lisämaksusta yhden hengen huoneessa. Voit katsoa kuvia täältä: http://amfitriti-hotel.com/.
Hotellin sijainti on mitä mainioin, aivan merenrannan läheisyydessä ja kylän palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Pakettihinnan lisäksi tulee matkakustannukset. Jokainen voi etsiä itse halvimmat lennot, esim. Aegean Air (www.aegeanair.com) lentää Helsingistä Ateenaan perjantaisin ja maanantaisin ja heillä on Ateenasta hyvä yhteys suoraan Mytiliniin, Lesvoksen pääkaupunkiin. Lentojen hinnat ovat suunnilleen 400euroa. Saatat löytää omatoimisesti halvemmatkin yhteydet. Jos lippujen hankkiminen tuntuu ylivoimaiselta, pyydä apua, paikallinen matkatoimisto auttaa.
Ja aina on hyvä olla matkavakuutus.
Kurssin hintaan sisältyy 8 yötä, jos tulet aiemmin tai jäät pidemmäksi ajaksi, se järjestyy hotellissa hyvin helposti.
Ilmoittautuminen kurssille sähköpostitse marjaana(at)joogaaiora.fi tai soita ja kysele lisää 0504117139. Ennakkomaksu on tarpeeton, lentoliput toimivat ”varauksena”.

Lämpimästi tervetuloa joogan, upean luonnon, auringon ja kreikkalaisen vieraanvaraisuuden lähteille tälle uskomattoman kauniille, minun mielestäni tietenkin Kreikan kauneimmalle, saarelle!

HINNAT sisältävät minibussi-kuljetukset vaelluksille, opastetut vaellukset, tulkkaamisen, joogatunnit, joogamatot+tarvikkeet, asumisen ja aamiaisen.
Hintaan ei sisälly retkien eväät tai lounaat eikä lennot.

540euroa jaetussa kahden hengen huoneessa (8 yötä)
650euroa yhden hengen huoneessa (8 yötä)

Lisäyöt 23euroa kahden hengen huoneessa, 40euroa yhden hengen huoneessa.Events around Molyvos, Lesvos, Greece

Σταματης Ντουζας Live Στο Καφε Μπαρ Βαγια!
Conference
25 km »

Σταματης Ντουζας Live Στο Καφε Μπαρ Βαγια!

Friday 23:00 (25 August)
Cafe Bar Vagia, Kalloní

שבוע סדנת ציור באי יווני
Sport
48 km »

שבוע סדנת ציור באי יווני

Monday 08:00 (11 September)
ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣ (GERA'S OLIVE GROVE), Pérama

7 Days Water Sports and Iyengar Yoga Retreat in Lemnos, Greece
Other

7 Days Water Sports and Iyengar Yoga Retreat in Lemnos, Greece

Friday 12:00 (08 September)
Surf Club Keros, Kalliópi

6th Halfmarathon in Chios and parallel races!
Other

6th Halfmarathon in Chios and parallel races!

Sunday 08:00 (27 August)
Chiosrunning Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου, Chíos

Ρεμπέτικα on the ROOF
Music

Ρεμπέτικα on the ROOF

Wednesday 21:30 (23 August)
Panselinos Coffee & Cocktails Roof-BAR, Chíos

Остров Самотраки - пеша и с колело
Sport

Остров Самотраки - пеша и с колело

Thursday 10:00 (05 October)
Isalos Samothraki, Samothráki

Battleme [USA] live in Alexandroupoli
Music

Battleme [USA] live in Alexandroupoli

Tuesday 20:00 (24 October)
Κυβερνείο, Alexandroúpoli