Hjärtats kompass Zakynthos

Hjärtats kompass Zakynthos


When?

Start time: Tuesday 15:40 (18 September)
End time: Monday 14:40 (24 September)

About

Hjärtats kompass - Andlig gruppresa till Orientens blomma Zakynthos - 12 platser

Pris 15 550 kr per person i dubbelrum
Bokas via NEX resebyrå (direktnummer kommer)
Avresa Skellefteå flygplats 18 september kl 15.40
Åter Skellefteå flygplats 25 september kl 14.40

Kontakta mig vid frågor:
Monika Palo 070-6364384, FB och info@livskraft.info

Veckans tema är energi, glädje och medveten närvaro. Att lyssna inåt och och navigera efter hjärtats kompass ger oss kraft att agera. Vår intention är förankring i hjärtat och där tar vi hjälp av olika energimetoder. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar med en öppenhet för förändring. Under vistelsen som inleds och avslutas med en privat sittning följer vi gruppens flöde.

Vi bor på Chrystal Beach vid Kalamaki stranden som är hem för havssköldpaddorna Caretta caretta. Den gynnsamma miljön ger oss förutsättningar för avslappning och hjärnvila. Vi låter oss fyllas av förundran och tacksamhet.
De heliga havsskölpaddorna får vara våra guider när vi söker vår inre stillhet. Några utvalda båtturer till olika fina platser ingår.

Metoderna vi använder är enkla och verksamma. De harmoniserar och skapar struktur i kroppens energisystem. Vi kombinerar rörelse och vandring med egenbehandling som energimedicin, healing, elementyoga, ögonyoga och ansiktsakupressur. Övningarna minskar stress samt ökar oxytocinhalten i blodet.

Vi hedrar platserna vi besöker genom vår närvaro och olika ceremonier. Vi mediterar vid solens upp- och nedgång med närhet till havet. Vi använder oss av affirmationskort, tarotkort och symboler som stöd.

Du har möjlighet att ta del av vägledd tystnad någon timme eller en halvdag. Tystnaden är en gåva. Det handlar inte om att vara tyst, snarare en vila i att inte behöva formulera sig.