Görög jóganyaralás

Görög jóganyaralás


When?

Start time: Friday 19:00 (15 June)
End time: Saturday 22:00 (23 June)
Art

About

Nei Poriba készülünk
2018.06. 15.-án VAGY 22.-én 10 nap lazulás és töltődés!

Görög Istenek földjére, Nei Poriba utazunk , ahová vihetjük barátainkat, családunkat is.

Az utazást a Weekend Travellel szervezzük: ők biztosítják az utazást és a szállást is, velünk pedig tudtok reggelente jógázni a parton, közösen főzni és játszani a gyerekeinkkel a tengerben, a parton.

IDEJÉBEN JELENTKEZZ MERT HAMAR ELFOGYOTT A HELY

https://www.facebook.com/Weekend-Travel-Kft-353308598185705/?fref=ts

A pontos árat hamarosan írjuk (lesz némi emelés a görögöknél) kb 65.000 ft / fő a 10 nap, s talán lesz gyermekkedvezmény is.

Lehet két turnusra is maradni.

Sok fakultatív program van, kb 25 EU Meteórák, Görög est...sok csoda vár!

Program:

pénteken indulás Népligettől 19.00 órakor, érkezés Nei Poriba másnap 13.00 órakor. Kipakolás és irány a finom meleg tenger!

Személyi igazolvány kell (LEGYEN ÉRVÉNYES még 6 hónapig a kilépéstől !!!) biztosítást egyénileg köss

Szállásunk kultúrált és tiszta apartmannokból áll, ahol kis főzőstúdió van két agyas szobákat összekötve.

A környék nagyon felkészült a turistákra, orvosi rendelő, zöldségbolt, üzleteg sokasága vár, hasonló árakkal mint itthon. A görögök nyugodt, laza barátságos emberek, igazi feltöltődés náluk nyaralni- velük lenni.

Jelentkezni előzetesen kornhoffer.tunde@hotmail.hu címen tudsz, az utazásod a foglaló befizetésével a (Weekend Travel számlájára) válik érvényessé.

Pazar volt tavaly . Nemcsak az isteni hely miatt, nemcsak a reggeli fantasztikus jógák miatt, mikor a savászana után egyszerűen begurultunk a tengerbe, és Thetisz Istennő ringatott tovább, nemcsak a mesés ételek miatt (Csillu miket főzött a friss görög zöldségekből mammmamia)...hanem a társaság miatt is: a jógások és barátaik, a nagy csapat gyerek, a sok nevetés, a lazulós frappé ivós lustulások a parton.
Ja meg a görög est! Micsoda görög és magyar virtus...széttáncoltuk a talpunkat, ittuk a retzinát, és belehallgattunk a nagy görög éjszakába. Meg kirándultunk és vásároltunk olajbogyót, mandulát, ja és sok indiai ruhát a bangladesi árustól a parton...
szóval jövőre Veletek, ugyanitt. És még van idő szólni a barátoknak...
jelentkezni előzetesen kornhoffer.tunde@hotmail.hu címen tudsz. Foglalót a Weekend Travelnek utalhatsz majd. Megint ők visznek. Korrekt társaság.