Φωτογραφική αναζήτηση στον 'Κύκλο των χρωμάτων'

Φωτογραφική αναζήτηση στον "Κύκλο των χρωμάτων"


When?

Start time: Friday 17:00 (03 November)
End time: Sunday 12:00 (05 November)
Conference

About

Ένα φωτογραφικό σεμινάριο που σκοπό έχει να σας φέρει πιο κοντά στην ομορφιά της φύσης που κρύβουν τα Ζαγοροχώρια.
Ένας απο τους καλύτερους φωτογράφους άγριας φύσης και τοπίου, ο Πάνος Λασκαράκης, θα σας συνοδέψει σε ένα ταξίδι πρακτικής και θεωρίας πάνω στο συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας!
-------------------------------------------------------------------------
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόγευμα γνωριμία κ ξεκούραση

ΣΑΒΒΑΤΟ πρωϊ συνάντηση στη Ρεσεψιόν

1 ώρα πριν την ανατολή για την πρώτη φωτογραφική αναζήτηση στο χωριό Δίλοφο.
Η ανατολή στο χωριό αρχές Νοεμβρίου δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δίνοντας στα φθηνοπωρινά χρώματα χρυσή απόχρωση , σαν φυσικό photoshop με βάθος πεδίου τις επιβλητικές κορυφές της Τύμφης .

Μετά την ανατολή επιστροφή στον ξενώνα για πρωινό κ ξεκούραση.

Περίπου 11.00 συνάντηση στην αίθουσα του ξενώνα για μοναδικές φωτογραφικές συμβουλές στη κατηγορία τοπίου αλλά κ γενικότερα.

Αναπτύσσουμε την γενική κ την ειδική έννοια της φωτογραφίας τοπίου αλλά κ τις τεχνικές που χρειάζονται για μοναδικές λήψεις στην φύση.

Μια ώρα μετά το μεσημεριανό φαγητό ξεκινάμε την δεύτερη φάση της φωτογραφικής μας αναζήτησης στην φύση της περιοχής εστιάζοντας στις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της περιοχής των Ζαγοροχωριών , όπως η χαράδρα του Βίκου , για το ηλιοβασίλεμα.

Επιστροφή κ ξεκούραση μέχρι το δείπνο , όπου θα θυμηθούμε τις πιο σημαντικές φωτογραφικές στιγμές τις ημέρας.

Κυριακή πρωί θα είναι μια εναλλακτική για πρωινή φωτογράφηση στο χωριό σε περίπτωση που ο καιρός δεν είναι κάλος Σάββατο πρωί.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η θερμοκρασία στην περιοχή του Ζαγορίου αρχές Νοεμβρίου κυμαίνεται από 17 έως 5 το πρωί βαθμούς C .Άρα κ η ενδυμασία θα πρέπει να είναι ανάλογη κ σίγουρα με ορειβατικά μποτάκια κ αδιάβροχα μπουφάν και φυσικά ....απαραίτητος ο φωτογραφικός εξοπλισμός με φακούς από 11 έως 400mm

ΤΙΜΗ

Η τιμή ορίζεται ανα δωμάτιο στα 150 ευρώ (225 ευρώ το δωμάτιο 4 που είναι τρίκλινο) και συμπεριλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό και το σεμινάριο.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη σελίδα του ξενώνα ή να επικοινωνήσετε μέσω του site μας

http://www.gaia-dilofo.gr/contact/