Ευανθία Ρεμπούτσικα - Γιώργος Περρής | Ηλιοφάνεια

Ευανθία Ρεμπούτσικα - Γιώργος Περρής | Ηλιοφάνεια


When?

Start time: Sunday 21:00 (27 August)
End time: Sunday 23:00 (27 August)
Music

About

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ

Εκείνη, έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις ωραιότερες μελωδίες του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Εκείνος, είναι ο νεότερος Έλληνας διεθνής τραγουδιστής που καταχειροκροτείται στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Μαζί, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής αποδεικνύονται ιδανικοί ξεναγοί σε μία καλοκαιρινή απόδραση σε όλη την Ελλάδα με τίτλο Ηλιοφάνεια.

Το τραγούδι που έγραψε η Ευανθία Ρεμπούτσικα και τραγούδησε ο Γιώργος Περρής, η Ηλιοφάνεια, σε στίχους του Άρη Δαβαράκη, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε επί σκηνής. Η μελωδία της Ηλιοφάνειας έγινε το σταυροδρόμι που συναντήθηκαν οι πορείες της τραγουδοποιού που υπογράφει ονειρικές κινηματογραφικές μουσικές και του τραγουδιστή που κατέκτησε με τη φωνή και τις ερμηνείες του το κοινό σε τρεις διαφορετικές γλώσσες.

Κι ενώ μία ακόμη συνεργασία τους, το τραγούδι Ποιος Φοβάται την Αγάπη, είναι η ραδιοφωνική επιτυχία της φετινής άνοιξης, οι συναυλίες θα ακροβατήσουν ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ρεμπούτσικα από τον κόσμο του κινηματογράφου και του θεάτρου (Πολίτικη Κουζίνα, Νοτιάς, Συρανό ντε Μπερζεράκ, Το Τρίτο Στεφάνι) και την πλούσια σε εκπλήξεις δισκογραφία του Περρή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ