Εκδρομή Cirith Ungol στη Θεσσαλονίκη 24/2

Εκδρομή Cirith Ungol στη Θεσσαλονίκη 24/2


When?

Start time: Saturday 10:00 (24 February)
End time: Sunday 06:00 (25 February)

About

Περιμένοντας την ανακοίνωση για το live Cirith Ungol και στην Αθήνα, που έγινε σήμερα, μπορούμε πλέον να οργανώσουμε την εκδρομή για Cirith Ungol στη Θεσσαλονίκη με τους νέους όρους. Όσοι ενδιαφέρονται ακόμα μπορούν να στείλουν pm inbox είτε σε μένα Michael Nochos, είτε στον Manolis Karazeris. Αλλά και να κάνουν attend/going etc εδω στην εκδήλωση, ώστε να έχουμε όλοι μια εικόνα της δυναμικής της εκδρομής.
Η αναχώρηση θα γίνει από πλ. Κάνιγγος το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου το πρωί περίπου στις 10.00 και η επιστροφή θα είναι ξημερώματα περίπου στις 06.00 μετά το live και αφού εξαντλήσουμε το υπόλοιπο βράδυ στην όποια after διασκέδασή μας επάνω στη Θεσσαλονίκη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί ΕΦΟΣΟΝ συγκεντρωθούν όσα άτομα τουλάχιστον απαιτούνται για να κάνουμε την εκδρομή σε μια λογική τιμή που θα θέλαμε. Ήτοι, αν γίνει με το καλό (σε κάθε άλλη περίπτωση όσοι πάμε θα είναι πλέον ατομικά και ο καθένας με τον τρόπο του) το κόστος για το πούλμαν ανέρχεται στα 30 ευρώ (συν 25 για όποιον ενδιαφέρεται και για το εισιτήριο της συναυλίας). Περισσότερες λεπτομέρειες κλπ θα έχουμε όσο περνά ο καιρός και βλέπουμε πως τσουλάει το θέμα....