Δωρεάν 6μηνο Σεμινάριο & Ομαδικό Coaching

Δωρεάν 6μηνο Σεμινάριο & Ομαδικό Coaching


When?

Start time: Wednesday 20:00 (10 January)
End time: Wednesday 22:00 (06 June)

About

Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας

Σεμινάριο και Group Coaching για να μάθουμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε.

Στο Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας, θα δούμε μαζί πως πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε, θα δούμε πως ο εαυτός μας μπορεί να ορίσει αυτό που θέλει και θα ορίσουμε τον εαυτό μας. Το σεμινάριο αυτό προσφέρετε δωρεάν από τον Λάμπρο Στραβελάκη σε όλες όσες (και όλους όσους) θέλουν να κάνουν μια σημαντική επένδυση στην ζωή τους.

Το σεμινάριο αυτό ο Λάμπρος το έχει ξανα-διοργανώσει με πληρωμή, αλλά και δωρεάν για ανέργους με τίτλο «Θαρραλέοι Άνεργοι«. Το έχουν παρακολουθίσει πάνω από 50 άτομα, και ως τρόπος εξεύρεσης εργασίας είχε επιτυχία πάνω από 80%. Στην σημερινή του μορφή σας δίνεται εμπλουτισμένο με ειδική έμφαση στην ενδυνάμωση των συμμετεχόντων. και στην δυνατότητά τους να μπορούν να εφαρμόζουν τεχνικές lifecoaching και για μελλοντικούς προσωπικούς στόχους μετά το πέρας του σεμιναρίου.

--
Η οργάνωση του σεμιναρίου

Η συμμετοχή στην ώρα του σεμιναρίου είναι μόνο ένα δίωρο την εβδομάδα, κάθε βδομάδα σχεδόν (τουλάχιστον 2 φορές το μήνα). Πρέπει όμως να λάβετε υπόψη και την δουλειά που θα κάνουμε και ανάμεσα από τις συναντήσεις μας. Για να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα από το σεμινάριο, θα χρειαστεί να αφιερώσετε περίπου 10 λεπτά κάθε μέρα, και μία ώρα προετοιμασίας για κάθε φορά που θα συναντηθούμε. Η εργασία στο σπίτι έχει σχέση με την εφαρμογή όσων κάνουμε στο σεμινάριο και δεν είναι υποχρεωτική.
Δηλαδή, η μορφή του «Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας» γίνετε με. :
α) την παρακολούθηση του σεμιναρίου, τις Τετάρτες στις 8μ.μ. στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, στο Παλαιό Φάληρο (Αμφιτρίτης 28, πρώτος όροφος) και .
β) με την εφαρμογή στο σπίτι αυτών που συμφωνήσαμε να κάνουμε. Ότι μας είναι δύσκολο να το κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι, θα το κάνουμε με τον Lifecoach μας στην ώρα του σεμιναρίου.
---
Υποστήριξη για το σεμινάριο «Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας»

Ο Λάμπρος θα είναι διαθέσιμος για ερωτήσεις και κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αλλά και online στην ομάδα μας στο Facebook «Ρώτα τον Coach σου» χωρίς χρέωση.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, αλλά και σε συγκεκριμένα κομβικά σημεία του «Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας» ο Λάμπρος θα σας κάνει ερωτήσεις για την εμπειρία σας στο σεμινάριο. Μπορείτε να κρατήσετε ανωνυμία αν σας είναι σημαντικό. Η δωρεάν συμμετοχή σας στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνει το feedback αυτό. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λέτε την γνώμη σας, ανώνυμα ή επώνυμα, μπορείτε να συζητήσετε με τον Λάμπρο για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο με πληρωμή. Το μάθημα που θα λάβει ο Λάμπρος από τις απαντήσεις θα το παρουσιάσει σε ημερίδα για το Lifecoaching και γραπτώς (online και σε περιοδικό του χώρου).Events around Free Happy Human - Life Coaching

Συνάντηση των, 'Περί Τέχνης & Πολιτισμού'
1050 m »

Συνάντηση των, "Περί Τέχνης & Πολιτισμού"

Saturday 19:30 (31 March)
BORGIAS COLLEGE OF FINE ART & DESIGN, Athens

Κούμπωμα Ρόμπας Ξεκούμπωτης
1150 m »

Κούμπωμα Ρόμπας Ξεκούμπωτης

Wednesday 22:00 (11 April)
Μαρίνα Φλοίσβου - Flisvos Marina, Palaión Fáliron

Invitation To Athens Throwdown 2018
Sport
1400 m »

Invitation To Athens Throwdown 2018

Friday 10:00 (20 April)
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), Palaión Fáliron

Lara Fabian live στην Αθήνα ! Camouflage World Tour
1400 m »

Lara Fabian live στην Αθήνα ! Camouflage World Tour

Saturday 21:00 (19 May)
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), Palaión Fáliron

ΚΑΦΕΔΟΜΑΖΩΞΗ ΟΜΑΔΑΣ
1400 m »

ΚΑΦΕΔΟΜΑΖΩΞΗ ΟΜΑΔΑΣ

Wednesday 19:00 (21 March)
Dia Noche, Kalamáki

Ejekt Festival 2018 // Nick Cave & The Bad Seeds // Editors +
Festival
1600 m »

Ejekt Festival 2018 // Nick Cave & The Bad Seeds // Editors +

Saturday 16:00 (23 June)
Ejekt Festival, Palaión Fáliron