Διεθνή Πιστοποίηση Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού

Διεθνή Πιστοποίηση Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού


When?

Start time: Wednesday 08:45 (23 May)
End time: Wednesday 16:45 (30 May)

About

Διεθνή Πιστοποίηση Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού
23-24,26-27 & 29-30 Μαίου απο τις 8.45πμ έως 16.45.
Προσφορά πριν 1 Δεκεμβρίου στα 950 ευρώ με 300 ευρώ προκαταβολή! Ευκαιρίες υπάρχουν πάντα!

Τι είναι ο ΝΓΠ;
Το εγχειρίδιο του εγκεφάλου, πώς δουλεύει το μυαλό!
'Εχουμε πλέον επιλογή, αντι να ξυπνάμε κάθε μέρα ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο να γνωρίζουμε τους μηχανισμούς και τις λειτουργείες του μυαλού και να τους βάζουμε να δουλέψουν για μάς, εύκολα και ακούραστα. Είναι επιλογή του καθενός να αποφασίσει να επενδύσει σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να μάθει ότι πιο σημαντικό υπάρχει να μάθει κανείς: το πώς δουλεύει ο ευατός του, ο σύντροφός του, το παιδί του, ο συνάδελφος, ο πελάτης και ο γονιός - όλοι έχουμε τον ίδιο μηχανισμό. Το υποσυνείδητό μας διαμορφώθηκε κυρίως τα πρώτα 7 χρόνια απο άλλους και είναι επιλογή μας πλέον, αντι να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο για τα αποτελέσματα που έχουμε στην ζωή, να 'ανοίξουμε' την πόρτα μέσα στο κεφάλι μας, να αναδιοργωνάσουμε και να τακτοποίησουμε τα πράγματα όπως εμείς τα θέλουμε! Εφικτό; Βεβαίως! Αυτό που είναι στην ουσία ανέφικτο και παράλογο, είναι να συνεχίζουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο και να φταίμε την κακή μας τύχη. 'Εχουμε την τύχη να διανύουμε την περίοδο όπου γνωρίζουμε ήδη αρκετά για τον εγκέφαλο ώστε να κάνουμε τα δικά μας όνειρα - όχι άλλων - πραγματικότητα!
Μαζί με αυτήν την αλλαγή πορείας, μία αξέχαστη εβδομάδα σύνδεσης, συναισθημάτων όλων των χρωμάτων. δημιουργίας και πολύ γέλιου!
Τα δίδακτρα, ότι πιο φιλικό υπάρχει, μόνο για αυτό το πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη, στα 950 ευρώ πριν 1 Δεκεμβρίου με 300 ευρώ προκαταβολή και δύο ακόμα δόσεις. Ελάτε να χτίσουμε μαζί το τώρα μας ...τώρα! Τιμή κανονική στα 1450 ευρώ
'Ολες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Life Spheres:
http://www.life-spheres.com/en/courses/europe/greece/478-nlp-practitioner-certification-thessaloniki-2018-05