Cursuri de caiac pe apele de smarald ale insulei Thassos

Cursuri de caiac pe apele de smarald ale insulei Thassos


When?

Start time: Saturday 14:00 (16 June)
End time: Friday 17:00 (22 June)

About

Thassos, insula de smarald … Herodot spune ca numele insulei vine chiar de la primul locuitor al ei: Thassos, cel plecat in cautarea surorii lui, Europa, care fusese rapita de Zeus. Pastrand traditia, echipa Green vine in fiecare an aici in cautarea Aventurii si a Distractiei! Si o gasim de fiecare data :).

Pentru acest sezon va propunem o saptamana in Paradis, o vacanta de aventura si instruire pe Thassos, insula cu ape de smarald si plajele salbatice ce pot fi accesate doar din caiac. Iar la pas vom descoperi frumusetea lui Ipsarion – cel mai inalt munte din Thassos. Totul va fi condimentat cu ulei de masline, calamari, caracatita si peste proaspat.

Acest program-curs se potriveste tuturor si nu este nevoie de o experienta anterioara! Din contra, noi va invitam sa aveti o vacanta unica si sa invatati de la profesionisti tehnicile corecte pentru “sea kayak”! Si unde este cel mai bun loc de invatat? Acolo unde gasim ape calde de smarald, plaje pustii si salbatice … adica Thassos!

In aceasta vacanta veti simti cu adevarat “chemarea apei". O sa fie o experienta de vis alaturi de oameni dornici de distractie si aventura.

Ce inseamna un curs de “sea kayak” cu Green Adventure? Pe scurt raspunsul este profesionalism si seriozitate!

Despre ghizi: suntem singurii furnizori de programe de aventura din Romania care au certificari Bristish Canoe Union Sea Kayak si Britsh Canoe Union White Water Safety & Rescue. Aceste brevetari confirma competenta noastra in a va invata tehnicile corecte de caiac si siguranta acestui program.

Despre echipamente: daca nu aveti echipamentul vostru de caiac, va oferim cele mai bune echipamente pentru curs - caiace, veste de salvare, padele si accesorii de siguranta (pompa santina, paddle float, towline, trow bag … etc). Si va aratam si cum se folosesc :).

<<>>
Detalii complete aici:
http://www.greenadventure.ro/evenimente/cursuri-caiac-thassos-2018

Perioade propuse in sezonul 2018 pentru acest program: 16 – 22 Iunie 2018 (acest program se realizeaza o singura data in sezonul 2018!). La cerere, pentru grupuri de minim 6 aventurieri, data de desfasurare a programului poate sa fie aleasa de voi!

Haideti cu Green Adventure in Thassos! Va promitem o Experienta Unica si o Vacanta de Vis!

Rezerva-ti un loc prin plata unui avans si nu uita ca locurile sunt limitate! Asteptam mesajele tale la adresa office@greenadventure.ro sau la telefon 0799.990.111