Βιωματικό Σεμινάριο Θεραπεία με Ήρεμη Δύναμη του Υποσ

Βιωματικό Σεμινάριο Θεραπεία με Ήρεμη Δύναμη του Υποσυνείδητου!


When?

Start time: Friday 17:30 (01 December)
End time: Friday 19:00 (30 March)

Where?

Healing Evolution με Ουράνια Λόγια
Αιματολογου Ηλια Πολιτη 7β Κερκυρα, Corfu

About

Κύκλος Σεμιναρίων
ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.
Με την Ήρεμη Δύναμη του ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ

Διάρκεια εκπαίδευσης.
Τέσσερις μήνες. Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος. Δέκα πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις μιάμισης ώρας. Αφήνουμε κενή μια εβδομάδα στην διάρκεια των εορτών.
Προγραμματισμένη ημέρα είναι η Παρασκευή. Όμως αν κάποια μέλη της ομάδας έχουν θέμα χρόνου, με κάποια απασχόληση, θα υπάρχει εναλλακτική πρόταση σε μια άλλη ημέρα που να εξασφαλίζει συμμετοχή, κατόπιν συνεννόησης με τον συντονιστή της ομάδας.
Προγραμματισμένη ώρα, πεντέμισι.( 17.30 )

Έναρξη του κύκλου σεμιναρίων
Ξεκινάμε την 1/12/2017 και συνεχίζουμε μέχρι της 30/3/2018.

Σε ποιούς απευθύνεται και ποιοί μπορούν να παρακολουθήσουν.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να νιώθουν όμορφα και να έχουν στην ζωή τους αρμονία. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν την πλήρη υγεία στο σώμα τους, και στο πνεύμα τους. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ είναι βασισμένη στην Ήρεμη Δύναμη του Υποσυνείδητου, και μπορεί να τους προσφέρει την γνώση να το πετύχουν. Μπορούν να την παρακολουθήσουν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μάθουν τον τρόπο να νιώθουν όμορφα στο παρόν και στο μέλλον, αλλά να μπορούν να συμβιώνουν και με το παρελθόν τους. Χαρακτηρίζετε από την απλότητα του λόγου και του τρόπου εφαρμογής. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούν να βοηθήσουν αγαπημένα πρόσωπα αλλά και άλλους ανθρώπους να γνωρίσουν τι σημαίνει αρμονία στην ζωή.

Τι θα μάθουν τα άτομα της Ομάδας.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ μας μαθαίνει ότι μπορούμε να νιώθουμε όμορφα με κάθε τρόπο και να έχουμε πλήρη αρμονία στην ζωή μας.

Στην ζωή μας έχουμε δεκαπέντε τομείς που μας απασχολούν. Κάθε τομέας είναι συνδεδεμένος είτε με το παρελθόν, είτε με το παρόν, είτε με το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως είναι και συνδεδεμένοι μεταξύ τους και επηρεάζουν το παρόν μας και το μέλλον μας. Όμως σε κάποιους τομείς που στο παρελθόν υπήρχε δυσαρμονία, και δεν γνωρίζαμε τον τρόπο να τους θεραπεύσουμε, σήμερα μας ακολουθούν οι συνέπειες και δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα μας.
Τομείς που επηρεάζουν το παρόν μας, είναι ο οικονομικός τομέας, η σχέση με την οικογένεια, η καριέρα, η Υγεία στο σώμα μας και ένας άλλος εξίσου σημαντικός τομέας είναι ο σεξουαλικός τομέας. Σε αυτόν τον τομέα μαθαίνουμε τον τρόπο να διαχειριζόμαστε την σχέση με την/τον αναλόγως σύντροφο μας. Στο παρελθόν και το μέλλον υπάρχουν άλλοι τομείς που επηρεάζουν, όμως μαθαίνουν τα άτομα που παρακολουθούν το σεμινάριο, να μπορούν να τους εναρμονίσουν στο παρόν, να συμβιώσουν με το παρελθόν, και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.
Μαθαίνουμε τους κανόνες που διέπουν το Σύμπαν. Μαθαίνουμε Νόμους του Σύμπαντος, που μπορούμε να προκαλέσουμε γεγονότα, που θα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.
Μαθαίνουμε τις Ενέργειες που υπάρχουν στο Σύμπαν που υπηρετούν τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΎΨΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, και είναι αρμόδιες να μας προστατεύουν, να μας καθοδηγούν, και να μας θεραπεύουν. Η απεριόριστη Δύναμη του Υποσυνείδητου, είναι από τις μεγαλύτερες Ενέργειες στο Σύμπαν. Οι άνθρωποι είμαστε μεσαίες Ενέργειες, που αυτό σημαίνει ότι μέσα μας έχουμε κάποιες Ενέργειες, που μας προστατεύουν, μας καθοδηγούν και μας θεραπεύουν, αλλά με τον ίδιο τρόπο και η δικιά μας Ενέργεια είναι προστατευμένη από μεγαλύτερες Ενέργειες. Οι Ενέργειες που υπάρχουν μέσα μας είναι έτσι, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε την Δύναμη τους. Στην Απεριόριστη Δύναμη του Υποσυνείδητου, εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε την Ήρεμη Δύναμη και να νιώθουμε ότι μας προστατεύει, μας καθοδηγεί και μας θεραπεύει κάθε δυσαρμονία, με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο για εμάς. Η Ήρεμη Δύναμη του Υποσυνείδητου είναι υπεύθυνη και για τους δεκαπέντε Τομείς που διέπουν την ζωή μας, και μπορεί να μας προσφέρει λύσεις και θεραπεία σε κάθε πρόβλημα.

Το Σύμπαν θέλει να νιώθουμε όμορφα στην ζωή μας και με τον ίδιο τρόπο να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να νιώθουν όμορφα. Όμως χρειάζεται να μάθουμε τους κανόνες.

Το Σύμπαν θέλει να νικήσεις .Αν γνωρίζεις τους κανόνες μπορείς να προκαλέσεις το γεγονός που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα.!!!!!

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ μπορεί να μας προσφέρει θεραπεία σε κάθε τομέα στην ζωή μας να νιώθουμε ΟΜΟΡΦΑ.

Κόστος συμμετοχής.

Για κάθε συνάντηση δεκαπέντε ευρώ. ( 15 ευρώ ) . Ολόκληρος ο κύκλος 15χ15= 225 ευρώ, συν Φ.Π.Α. Με προπληρωμή όλου του σεμιναρίου προσφορά το Φ. Π.Α.
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για φοιτητές και μαθητές.
Εκατόν πενήντα πέντε ευρώ τελική τιμή. ( 155 ευρώ)

Άτομα που δυσκολεύονται οικονομικά να το παρακολουθήσουν, αποδεδειγμένα όμως,oπως χρόνια άνεργοι, και πραγματικά θέλουν να διδαχτούν την ΜΕΘΟΔΟ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ, μπορούν να απευθυνθούν στον Κύριο Κόντη Κωνσταντίνο μόνο προσωπικά.
Παρουσίαση του σεμιναρίου και Συντονισμός
<< ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ >>
ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ
Με την Ήρεμη Δύναμη του ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ

ΚΟΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν με την συμπλήρωση του σεμιναρίου Αριθμημένο Αναμνηστικό Δίπλωμα Συμμετοχής στην εκμάθηση της ΜΕΘΟΔΟΥ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ. Με πραγματικά μεγάλη αξία για την συμμετοχή στην πιο Ολοκληρωμένη Μέθοδο Θεραπείας. Καθώς θα λάβουν γνώση και πληροφορίες που λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη γνωρίζουν. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ είναι δοσμένη από τον Μεγάλο μου Δάσκαλο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ και μερικές ακόμη Ενέργειες που υπηρετούν τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. Ο σκοπός είναι να μάθουμε όλοι οι άνθρωποι να έχουμε πλήρη Υγεία στο σώμα μας, και τον τρόπο να είμαστε στο ΦΩΣ αφού συνδεθούμε με την Πηγή μας .

Τόπος διεξαγωγής.

ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΟΓΙΑ με τον ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ.
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Διοργάνωση σεμιναρίων
Αιματολόγου Ηλία Πολίτη 7Β. ΚΕΡΚΥΡΑ. ΤΗΛ. 2661400072 ΚΙΝ. 6932645225Events around Healing Evolution με Ουράνια Λόγια

Ετησιοσ ΧΟΡΟΣ Συλλογου
450 m »

Ετησιοσ ΧΟΡΟΣ Συλλογου

Saturday 21:00 (20 January)
Σύλλογος Κρητών Κέρκυρας, Corfu

Day trip to ski center of Anillio
500 m »

Day trip to ski center of Anillio

Saturday 07:15 (03 February)
Kostas BUS TOURS, Corfu

Corfu Summer School in Hybrid Arts 2018
550 m »

Corfu Summer School in Hybrid Arts 2018

Saturday 09:00 (02 June)
Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Ionian University, Kérkyra

5th Corfu Symposium on Managing & Marketing Places
550 m »

5th Corfu Symposium on Managing & Marketing Places

Monday 09:00 (16 April)
Corfu, Corfu

Imperial and Ulu Do Summer Sail Week 2018: Corfu Edition
550 m »

Imperial and Ulu Do Summer Sail Week 2018: Corfu Edition

Saturday 20:00 (30 June)
Corfu, Corfu

EUSC Does Summer Sail Week 2018
550 m »

EUSC Does Summer Sail Week 2018

Saturday 12:00 (09 June)
Corfu, Corfu

PK at Ionian Music Academy
Music
550 m »

PK at Ionian Music Academy

Thursday 10:00 (01 February)
Corfu, Corfu