5ήμερη εκδρομή Πάσχα στο Ιόνιο

5ήμερη εκδρομή Πάσχα στο Ιόνιο


When?

Start time: Thursday 21:00 (05 April)
End time: Monday 00:00 (09 April)

About

Αγαπητοί φίλοι,

σας ενημερώνουμε πως η ετήσια πασχαλινή ιστιοπλοϊκή εκδρομή στο Ιόνιο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5/4 (Μ. Πέμπτη) και 9/4 (Δευτέρα του Πάσχα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μ. Πέμπτη: Ο καθένας μας θα πρέπει να φροντίσει να μετακινηθεί με δικό του τρόπο ξεκινώντας νωρίς το πρωί για Κέρκυρα και άφιξη το αργότερο έως τις 14:00‐15:00 στη Μαρίνα Γουβιών, λίγο έξω από την πόλη. Τα σκάφη θα αποπλεύσουν για την μαρίνα του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Κέρκυρας στο κέντρο της πόλης, όπου και κλείσαμε θέσεις.

Μ. Παρασκευή: Το μεσημέρι θα κάνουμε ιστιοπλοΐα έξω από την Κέρκυρα και στη συνέχεια ένα ουζάκι αρόδου. Το απόγευμα θα δέσουμε πάλι στην Κέρκυρα, όπου το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία του Επιταφίου.

Μ. Σάββατο: Θα παρακολουθήσουμε τα τοπικά έθιμα το πρωί και το μεσημεράκι θα αναχωρήσουμε για Παξούς, όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Το βράδυ θα πάμε στην Ανάσταση.

Κυριακή του Πάσχα: Θα παραμείνουμε στους Παξούς. Το απόγευμα εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές θα αναχωρήσουμε για τα Σύβοτα.

Δευτέρα του Πάσχα: Θα αναχωρήσουμε για Κέρκυρα, όπου θα δέσουμε κατά τις 12:00. Αφού παραδώσουμε τα σκάφη, θα αναχωρήσουμε για Θεσσαλονίκη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα πρέπει έγκαιρα να φροντίσετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Όπως πάντα στις εκδρομές μας μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τα μέλη μας και διάφοροι φίλοι, έστω κι αν δεν γνωρίζουν ιστιοπλοΐα.

Η συμμετοχή είναι κατ’ άτομο και όπως πάντα συμπεριλαμβάνει το κόστος του σκάφους, την εγγύηση, την αμοιβή του καπετάνιου, τα καύσιμα, την καθαριότητα του σκάφους, το Φ.Π.Α. και τα έξοδα ελλιμενισμού στις μαρίνες.

Μπορεί να σας φαίνεται πως είναι νωρίς για να επικοινωνήσετε και να κλείσετε τη θέση σας, αλλά πρέπει να σας ενημερώσουμε πως επειδή το Πάσχα φέτος πέφτει αργά, δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα σκάφη. Αν λοιπόν θέλετε να συμμετέχετε και μπορείτε να το κανονίσετε από τώρα, θα μας βοηθήσετε πολύ με την οργάνωση της εκδρομής.

Το πρόγραμμά μας έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν και μαθητές μας, οι οποίοι ποντάροντας στην υποστήριξη που θα τους προσφέρει η παρουσία των εκπαιδευτών της σχολής μας, έχουν πλέον τη δυνατότητα να ναυλώνουν σκάφη μόνοι τους.

Πληροφορίες:
Θανάσης Μπαξεβάνης Sailing School 2310403643
Βαγγέλης Μπαξεβάνης 6948057872Upcoming events at Kérkyra, Greece

Πάσχα στην Κέρκυρα,απο Ηράκλειο!

Πάσχα στην Κέρκυρα,απο Ηράκλειο!

Thursday 21:30 (05 April)
Kérkyra, Greece, Kérkyra

5o Corfu Trophy

5o Corfu Trophy

Saturday 21:00 (21 April)
Kérkyra, Greece, Kérkyra

Corfu Food & Wine Festival
Festival

Corfu Food & Wine Festival

Wednesday 11:00 (09 May)
Kérkyra, Greece, Kérkyra

Seminario GEL

Seminario GEL

Saturday 10:00 (16 June)
Kérkyra, Greece, Kérkyra

Extreme Shapes

Extreme Shapes

Tuesday 10:00 (19 June)
Kérkyra, Greece, Kérkyra

Sailing Corfu to Bar

Sailing Corfu to Bar

Saturday 16:00 (14 July)
Kérkyra, Greece, Kérkyra