29o Συνέδριο εεκππυ: Παιδιά, έφηβοι και οικογένεια στη ν

29o Συνέδριο εεκππυ: Παιδιά, έφηβοι και οικογένεια στη νέα εποχή


When?

Start time: Thursday 12:00 (14 September)
End time: Sunday 11:00 (17 September)

Where?

Airotel Galaxy Hotel
27, Eleftheriou Venizelou str., Kavála
Health

About

Η Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (ΕΕΚΠΠΥ), με ιδιαίτερη χαρά και συνέπεια στη διαχρονική της πορεία, πραγματοποιεί το 29ο Συνέδριό της, 14-17 Σεπτεμβρίου 2017, στην πόλη της Καβάλας, με συνδιοργανωτές το Δήμο Καβάλας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και τη Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη & Προσχολική Αγωγή του Δήμου Καβάλας. Το Συνέδριο υποστηρίζεται επίσης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας.

Στη δορυφορική δραστηριότητα της 14 Σεπτεμβρίου προβλέπονται επιστημονικές εκδηλώσεις που απευθύνονται στο ευρύ κοινό της πόλης με στόχο να έλθουν σε επαφή με την Κοινωνική Παιδιατρική γονείς, ιατροί και άλλα υγειονομικά επαγγέλματα, εκπαιδευτικοί και λοιποί φορείς κοινωνικής δικτύωσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιδί και την οικογένεια.

Το κεντρικό θέμα του 29ου Συνεδρίου «Παιδιά, έφηβοι και οικογένεια στη νέα εποχή: ανάγκες υγείας και ψυχοκοινωνικής ευεξίας» έχει ως επίκεντρο το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, την οικογένεια, ένα θεσμό που διανύει μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή. Στόχος των συνέδρων και των διοργανωτών είναι η προβολή καλών πρακτικών και η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων με στόχο τη διατήρηση της κυτταρικής αυτής δομής θαλερής, έτσι ώστε να συνεχίσει να στηρίζει την Ελληνική κοινωνία.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ευρύ φάσμα της πρακτικής παιδιατρικής που αφορά το μάχιμο παιδίατρο του Νοσοκομείου, του Κέντρου Υγείας και του ιδιωτικού ιατρείου, τους επιστήμονες που απαρτίζουν την υγειονομική ομάδα και στηρίζουν παιδιά και εφήβους με χρόνια προβλήματα υγείας, τους παιδαγωγούς και των γυμναστές που ενθαρρύνουν την προαγωγή της σωματικής υγείας. Τα βιωματικά σεμινάρια εμπλουτίζουν τη θεματολογία και στοχεύουν να αναλύσουν εις βάθος ειδικότερα θέματα διεπιστημονικών ομάδων ή ειδικά θέματα μεγάλης κοινωνικής απήχησης.

Ομιλητές κύρους επιλέγονται από την Ελληνική Επικράτεια και την τοπική κοινωνία με κεντρικό κορμό την ακαδημαϊκή κοινότητα και το ΕΣΥ και πλαισιώνονται από έμπειρους συναδέλφους που εκπροσωπούν δομές μη κυβερνητικών οργανισμών και ιδιωτικής πρωτοβουλίας με τεκμηριωμένα υψηλής απόδοσης ιατροκοινωνικό έργο. Ιδιαίτερη όμως φροντίδα έχει δοθεί στο φετινό πρόγραμμα με ευδιάκριτο χρόνο έκφρασης της γνώμης των συνέδρων. Αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή, ιδιαιτέρως των νέων συναδέλφων και επιστημόνων, που θα δώσουν με τη φρεσκάδα της σκέψης τους το δικό τους στίγμα στην επιτυχία του Συνεδρίου.
Από πλευράς της οργανωτικής επιτροπής, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχημένη διοργάνωση, έτσι ώστε οι εμπειρίες που θα αποκομίσουμε να μας συντροφεύουν θετικά τα επόμενα χρόνια.

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε το αποκαλόκαιρο στη γαλάζια πολιτεία, την όμορφη Καβάλα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος της ΕΕΚΠΠΥ
Ελένη Πετρίδου

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αθανάσιος ΚουρκούληςEvents around Airotel Galaxy Hotel

Εκδρομή στη Σκιάθο!
Sport
250 m »

Εκδρομή στη Σκιάθο!

Thursday 08:00 (21 September)
Kavala Tours - Travel, Kavála

Πωλείται Διαμέρισμα στην Καβάλα- Appartment for sale in Greece
Conference
350 m »

Πωλείται Διαμέρισμα στην Καβάλα- Appartment for sale in Greece

Saturday 00:00 (21 April)
Πτολεμαίου 51, Kavála

През Октомври.
Sport
9.4 km »

През Октомври.

Monday 00:00 (02 October)
Villa "Gorgona Tuzla", Kavála

54o Ετήσιο Συνέδριο της ΣΕΕ
Health
33 km »

54o Ετήσιο Συνέδριο της ΣΕΕ

Friday 09:00 (08 September)
Hydrama Grand Hotel, Dráma

KAVALA TABLE TENNIS INTERNATIONAL TRAINING CAMP
Sport
32 km »

KAVALA TABLE TENNIS INTERNATIONAL TRAINING CAMP

Sunday 00:00 (20 August)
Island Thassos, Thásos

Bayramda Hafta Sonu Thassos'da Yelkendeyiz!
Family
32 km »

Bayramda Hafta Sonu Thassos'da Yelkendeyiz!

Saturday 10:00 (02 September)
Island Thassos, Thásos