1ο Παν/νιο Συνέδριο Ελλ. Ετ. Κατώτερου Γεννητικού Συστή

1ο Παν/νιο Συνέδριο Ελλ. Ετ. Κατώτερου Γεννητικού Συστήματος


When?

Start time: Friday 09:00 (15 December)
End time: Sunday 14:00 (17 December)

Where?

Divani Caravel Hotel
Vassileos Alexandrou 2, Athens
Health

About

Πρόσκληση εκ μέρους του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής
Αλέξανδρου Ε. Μορτάκη
Μαιευτήρα-Γυναικολόγου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθήσεων του Γυναικείου Κατώτερου Ουρογεννητικού Συστήματος και της Περιοχής του Πρωκτού»
Το Συνέδριο αφορά ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων που ασχολούνται με νοσήματα της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος της γυναίκας.
Στόχος είναι η επιστημονική συνεργασία μεταξύ των ιατρών και η ανταλλαγή απόψεων για τη πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία νοσημάτων και διαταραχών του κατώτερου ουρογεννητικού συστήματος της γυναίκας και της περιοχής του πρωκτού, όπως: οι προκαρκινικές αλλοιώσεις και οι καρκίνοι, οι λοιμώξεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, οι δερματοπάθειες, οι φλεγμονές και οι ατοπικές αντιδράσεις, τα σύνδρομα χρόνιου άλγους, οι ανατομικές και λειτουργικές διαταραχές και παραμορφώσεις του πυελικού εδάφους, το ουρογεννητικό σύνδρομο της εμμηνόπαυσης, η σεξουαλική δυσλειτουργία, αλλά και ζητήματα που αφορούν στις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους αντιγήρανσης και αναζωογόνησης της περιοχής.
Η επιστημονική συνεργασία μεταξύ συναφών ειδικοτήτων (ασθενοκεντρική προσέγγιση) θεωρείται σήμερα ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας. Για τον σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί εκλεκτοί συνάδελφοι διαφορετικών
ειδικοτήτων, όπως Γυναικολόγοι, Δερματολόγοι-Αφροδισιολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Χειρουργοί-Πρωκτολόγοι, Ουρολόγοι, Ψυχίατροι-Σεξολόγοι και άλλοι επιστήμονες που εξειδικεύονται σε παθήσεις του γυναικείου κατώτερου ουρογεννητικού συστήματος και της περιοχής του πρωκτού.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, αντιπαραθέσεις και διαδραστικές συνεδρίες. Περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις περιστατικών που έχουν επιλεγεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδείξουν τις δυσκολίες και τα διλήμματα που πολλές φορές προκύπτουν στην κλινική πράξη. Σκοπός είναι να βοηθηθεί ο κλινικός ιατρός να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά τα ιδιαίτερα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα.
Πιστεύουμε ότι η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ εξειδικευμένων ιατρών, με βάση τα δεδομένα της σύγχρονης έρευνας, την επιστημονική τους εμπειρία και τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, θα συμβάλλει στην καλύτερη επιμόρφωση όλων μας και στην
προαγωγή της γυναικείας υγείας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Αλέξανδρος Ε. Μορτάκης
Μαιευτήρας ΓυναικολόγοςEvents around Divani Caravel Hotel

Ομάδα ψυχοδράματος ανά δεκαπενθήμερο
Movie
300 m »

Ομάδα ψυχοδράματος ανά δεκαπενθήμερο

Saturday 11:00 (04 November)
Ηλιάννα Πεσσάρη - Ψυχοθεραπεία, Ψυχόδραμα, Προσωπική ανάπτυξη, Athens

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας-μαγικές σβούρες
Movie
450 m »

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας-μαγικές σβούρες

Sunday 11:00 (22 October)
Θέατρο Ιλίσια, Athens

Παρουσιαση βιβλίου 'Η μάχη της ΕΡΤ-οι στρατηγοι μιλούν
Workshop
450 m »

Παρουσιαση βιβλίου "Η μάχη της ΕΡΤ-οι στρατηγοι μιλούν

Saturday 20:00 (28 October)
Πολεμικό Μουσείο, Athens

1ο Συμπόσιο Υπερήχων στη Γυναικολογία
Nightlife
500 m »

1ο Συμπόσιο Υπερήχων στη Γυναικολογία

Friday 08:00 (10 November)
Crowne Plaza Athens, Athens